Cannondale står for innovation og kvalitet inden for cykelverdenen. Siden 1971 har de været pionerer, især med deres avancerede brug af aluminium og carbon til at skabe lette, men stærke cykler. Deres banebrydende Lefty forgaffel og topmodeller som SuperSix EVO vidner om et konstant fokus på at forbedre ydeevne og køreoplevelse. Cannondale er valget for dem, der værdsætter teknologisk nyskabelse og pålidelighed, hvilket gør dem til en favorit blandt både konkurrenceryttere og daglige cyklister.

Bianchi, etableret i 1885 af Edoardo Bianchi, repræsenterer en dyb arv inden for cykelindustrien. Med sin ikoniske celeste-farve symboliserer Bianchi en fusion af innovation, italiensk håndværk og en passion for cykling. Mærket har introduceret flere banebrydende teknologier gennem tiden, herunder den første cykel med gear. Kendt for deres avantgarde design og overlegen performance, har Bianchi-cykler båret mange atleter til sejr. Bianchi står som et tidløst ikon, der fortsætter med at inspirere og udfordre cykelentusiaster over hele verden.

Oakley står for banebrydende innovation og uovertruffen stil inden for solbriller og sportsudstyr. Med teknologier som PRIZM™ linser, der forbedrer farver og kontrast, tilbyder Oakley produkter designet til at optimere din præstation og beskytte dine øjne. Uanset om du er atlet eller fashionista, sikrer Oakleys lette, holdbare rammer komfort og holdbarhed. Oplev forskellen med Oakleys avancerede optik og stilfulde design, der passer til enhver aktivitet og smag. Lad Oakley løfte din oplevelse til nye højder.

Specialized repræsenterer spidsen af cykelinnovation, designet til ryttere, der søger det ypperste inden for præstation og komfort. Kendt for deres banebrydende S-Works serie og kraftfulde Turbo el-cykler, tilbyder Specialized en bred vifte af cykler til alle terræner og formål. Fra landevejscykler, der skærer gennem vinden, til robuste mountainbikes, der tager stierne med storm, hver Specialized-cykel er skabt med fokus på rytterens behov. Udforsk Specialized og tag din cykling til nye højder med uovertruffen teknologi og design.

TREK står for innovation, kvalitet og passion inden for cykelverdenen. Kendt for at skabe cykler, der imødekommer enhver rytters behov, spænder deres sortiment fra højtydende landevejscykler til robuste mountainbikes og praktiske bycykler. Hver TREK-cykel er designet med fokus på avanceret teknologi, som IsoSpeed og OCLV Carbon, for at sikre enestående komfort og ydeevne. Uanset om du er til konkurrencer eller nyder ture i det fri, tilbyder TREK den perfekte cykel til dig. Oplev forskellen med en TREK-cykel og tag din cykling til næste niveau.

BMC repræsenterer toppen af schweizisk præcision og innovation i cykelindustrien. Kendt for deres avancerede teknologi og ekstraordinære ydeevne, tilbyder BMC en række cykler til landevej, mountainbike og bybrug. Hver BMC-cykel er designet med fokus på detaljer, effektivitet og komfort, hvilket gør dem til det foretrukne valg for seriøse cyklister over hele verden. Uanset dit niveau eller din cykeldisciplin, bringer BMC’s cykler din præstation til nye højder. Oplev forskellen med BMC hos King of Mountains.

Assos står for topkvalitet og innovation inden for cykeltøj, og tilbyder uovertruffen komfort og præstation for seriøse cyklister. Kendt for deres avancerede materialer og ergonomiske design, sikrer Assos’ produkter optimal ydeevne på alle ture. Fra åndbare trøjer til støttende cykelbukser, Assos er valget for dem, der søger det bedste. Oplev forskellen med Assos’ eksklusive kollektion hos King of Mountains, og forbered dig på at opleve cykling på et helt nyt niveau.

Shimano er synonymt med ekspertise inden for cykelkomponenter, og tilbyder avancerede løsninger, der forbedrer cyklisters præstation og oplevelse. Kendt for sin innovation, pålidelighed og præcision, dækker Shimano alt fra gear og bremser til pedaler og tilbehør. Uanset om du er en passioneret landevejsrytter eller en eventyrlysten mountainbiker, sikrer Shimano, at du er udstyret til enhver udfordring. Oplev den forskel, Shimano kan gøre for din cykling, og lad os hjælpe dig med at tage din præstation til nye højder.

Giant står som en titan inden for cykelverdenen, kendt for at skubbe grænserne for innovation og ydeevne siden 1972. Dette globale brand har dedikeret sig til at forbedre cyklisters oplevelser på alle niveauer, fra begyndere til professionelle. Med en række produkter, der inkluderer alt fra højtydende landevejs- og mountainbikes til robuste by- og pendlercykler, har Giant et ry for at kombinere avanceret teknologi med høj kvalitet og holdbarhed. Giant’s engagement i cykelsporten og fokus på bæredygtighed gør dem til et foretrukket valg for cyklister over hele verden, der søger det ultimative inden for cykling.

SCOTT er et ikon inden for sportsverdenen, der siden 1958 har revolutioneret cykling, skiløb og motorsport med banebrydende innovationer. Kendt for at skabe højtydende cykler, der forener avanceret teknologi og ekstraordinær kvalitet, favner SCOTT alt fra landevejsræsere til mountainbike-entusiaster. Deres engagement i forskning og udvikling har ført til ikoniske produkter, som Propel og TCR serierne, der definerer moderne cykling. SCOTT er valget for dem, der søger det ypperste inden for udstyr, design og præstation.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.