Rudy Project Kelion Cykelbrille – Black Gloss

Brand

Forhandler

Original price was: 2.099 kr..Current price is: 1.658 kr..

Rudy Project Kelion Cykelbrille – Black Gloss er den perfekte løsning til cyklister, der ønsker avanceret beskyttelse og komfort. Med udskiftelige linser til forskellige lysforhold og et stilfuldt design, er denne cykelbrille et must-have tilbehør til enhver seriøs cyklist.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203901563509052 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Rudy Project Kelion Cykelbrille – Black Gloss

Den Rudy Project Kelion Cykelbrille i Black Gloss er den perfekte løsning til cyklister, der ønsker at beskytte deres øjne mod sol, vind og støv under deres træning eller konkurrence. Med sit stilfulde design og avancerede teknologi er denne cykelbrille et must-have tilbehør til enhver seriøs cyklist.

Avanceret beskyttelse og komfort

Denne Rudy Project cykelbrille er designet med fokus på både beskyttelse og komfort. Den har et letvægtsstel, der sikrer en behagelig pasform, selv under lange cykelture. De polycarbonat linser er stød- og ridsefaste, og de beskytter dine øjne mod skadelige UV-stråler.

Perfekt syn i alle vejrforhold

Uanset om det er solrigt eller overskyet, vil du altid have et klart syn med Rudy Project Kelion Cykelbrillen. Den leveres med udskiftelige linser, der kan tilpasses forskellige lysforhold. Du kan nemt skifte linserne efter behov og sikre optimal synlighed og kontrast under alle dine cykelture.

Stilfuldt design og holdbarhed

Med sit sorte glansfulde finish og slanke profil er Rudy Project Kelion Cykelbrillen ikke kun funktionel, men også stilfuld. Den er bygget til at holde og modstå de udfordringer, der følger med cykling. Uanset om du kører på landevejen eller i terrænet, kan du stole på, at denne cykelbrille vil holde dig beskyttet og se godt ud.

  • Letvægtsstel for komfortabel pasform
  • Stød- og ridsefaste polycarbonat linser
  • Udskiftelige linser til forskellige lysforhold
  • Beskytter mod skadelige UV-stråler
  • Holdbart og stilfuldt design

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.