Scott Shield Replacement Glas (Light Sensitive)

Brand

Forhandler

399 kr.

Scott Shield Replacement Glas (Light Sensitive) – Beskyt dine øjne med stil. Avanceret lysfølsom teknologi tilpasser sig lysforholdene. Holdbart og ridsefrit materiale for langvarig brug. Nem installation på forskellige Scott hjelmmodeller. Optimal synlighed og beskyttelse mod solens stråler. Opgrader din Scott hjelm i dag og oplev en forbedret køreoplevelse med stil og sikkerhed. Kategori: Cykelbriller.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203901600527262 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Scott Shield Replacement Glas (Light Sensitive) – Beskyt dine øjne med stil

Er du på udkig efter et pålideligt og stilfuldt udskiftningsskærmglas til din Scott hjelm? Så er Scott Shield Replacement Glas (Light Sensitive) det perfekte valg for dig. Dette avancerede glas er designet til at beskytte dine øjne mod solens skadelige stråler og samtidig give dig en klar og skarp synsoplevelse.

Avanceret lysfølsom teknologi

Scott Shield Replacement Glas (Light Sensitive) er udstyret med avanceret lysfølsom teknologi, der automatisk tilpasser sig ændringer i lysforholdene. Uanset om du kører i solskin, overskyet vejr eller skumring, vil dette glas justere sig for at give dig optimal synlighed og beskyttelse.

Holdbart og ridsefrit materiale

Dette udskiftningsskærmglas er fremstillet af holdbart og ridsefrit materiale, der sikrer langvarig brug og minimal vedligeholdelse. Du kan være sikker på, at dit glas forbliver klart og uden ridser, selv efter mange timers brug på vejen.

Nem installation og kompatibilitet

Scott Shield Replacement Glas (Light Sensitive) er nemt at installere på din Scott hjelm. Det passer perfekt til forskellige Scott hjelmmodeller og sikrer en sikker og pålidelig pasform. Du behøver ikke bekymre dig om kompatibilitetsproblemer – dette glas er designet til at passe til dine behov.

  • Avanceret lysfølsom teknologi tilpasser sig lysforholdene
  • Holdbart og ridsefrit materiale for langvarig brug
  • Nem installation på forskellige Scott hjelmmodeller
  • Optimal synlighed og beskyttelse mod solens stråler

Opgrader din Scott hjelm med Scott Shield Replacement Glas (Light Sensitive) i dag og oplev en forbedret køreoplevelse med stil og sikkerhed.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.