Assos Assos SKHARAB Cykelbrille – Neptune Blue

Brand

EAN

2220000195461

Forhandler

1.839 kr.

Assos SKHARAB Cykelbrille – Neptune Blue er den ideelle cykelbrille til seriøse cyklister, der ønsker optimal beskyttelse og klarhed. Med sit stilfulde design og avancerede teknologi er denne cykelbrille et must-have tilbehør til enhver cyklist. Den har en letvægtsramme, ridsefaste og stødabsorberende brilleglas samt en fotokromatisk linse, der sikrer optimal synlighed i alle vejrforhold. Med justerbare næsepuder og stænger tilbyder den også en behagelig pasform. Tilgængelig i Neptune Blue, tilføjer den et strejf af elegance til din cykelgarderobe. Gør dig klar til at opleve en forbedret cykeloplevelse med Assos SKHARAB Cykelbrille.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203901947064070 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Assos SKHARAB Cykelbrille – Neptune Blue

Den Assos SKHARAB Cykelbrille i Neptune Blue er det perfekte valg til seriøse cyklister, der ønsker optimal beskyttelse og klarhed under deres træning eller løb. Med sit stilfulde design og avancerede teknologi er denne cykelbrille et must-have tilbehør til enhver cyklist.

Avanceret beskyttelse og klarhed

Assos SKHARAB Cykelbrille er designet med fokus på at levere den bedste beskyttelse og klarhed under cykling. Den har et letvægtsramme, der sidder behageligt på ansigtet og giver en sikker pasform. Brilleglassene er lavet af høj kvalitet og er både ridsefaste og stødabsorberende, hvilket sikrer, at dine øjne er beskyttet mod vind, støv og insekter.

Optimal synlighed i alle vejrforhold

Uanset om det er solrigt eller overskyet, vil Assos SKHARAB Cykelbrille sikre optimal synlighed. Den har et fotokromatisk linse, der automatisk justerer sig efter lysforholdene, så du altid har den bedste synlighed. Dette gør det muligt for dig at fokusere på din cykling uden at blive distraheret af blænding eller dårlig sigtbarhed.

Stilfuldt design og komfort

Med sit moderne og stilfulde design er Assos SKHARAB Cykelbrille et æstetisk tiltalende valg. Den er tilgængelig i Neptune Blue, der tilføjer et strejf af elegance til din cykelgarderobe. Brillerne har også justerbare næsepuder og stænger, der sikrer en behagelig pasform og forhindrer, at de glider af under cykling.

  • Letvægtsramme for komfortabel pasform
  • Ridsefaste og stødabsorberende brilleglas
  • Fotokromatisk linse til optimal synlighed
  • Justerbare næsepuder og stænger for bedre pasform
  • Stilfuldt design i Neptune Blue

Med Assos SKHARAB Cykelbrille kan du cykle med tillid og stil. Gør dig klar til at opleve en forbedret cykeloplevelse med denne avancerede cykelbrille.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.