Visier SPEEDmask Vautron automatic hjelm briller fra casco og passer til SPEEDairo, SPEEDSTER, ROADSTER

Brand

EAN

4031381044761

Forhandler

850 kr.

Visier SPEEDmask Vautron automatic hjelm briller fra Casco – optimal beskyttelse og klarhed under alle vejrforhold. Automatisk justering af lysstyrke. Nem installation og justering. Passer til Casco SPEEDairo, SPEEDSTER og ROADSTER hjelme.

Køb her

Varenummer (SKU): 6192802088332021 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Visier SPEEDmask Vautron automatic hjelm briller fra Casco

Visier SPEEDmask Vautron automatic hjelm briller fra Casco er den perfekte løsning til cyklister, der ønsker optimal beskyttelse og klarhed under alle vejrforhold. Disse briller er designet til at passe til Casco SPEEDairo, SPEEDSTER og ROADSTER hjelme.

Automatisk justering af lysstyrke

Med den innovative Vautron-teknologi tilpasser disse hjelmbriller automatisk lysstyrken efter lysforholdene. Dette betyder, at du altid vil have optimal synlighed, uanset om det er solrigt eller overskyet.

Ultimativ beskyttelse og klarhed

Visier SPEEDmask Vautron hjelmbriller er fremstillet af høj kvalitet og holdbart materiale, der beskytter dine øjne mod vind, støv og insekter. De giver også en klar og skarp synlighed, så du kan fokusere på vejen foran dig.

Nem installation og justering

Disse hjelmbriller er nemme at installere på din Casco hjelm og kan let justeres for at passe til din individuelle pasform. De er også lette at fjerne, når du ikke har brug for dem.

  • Passer til Casco SPEEDairo, SPEEDSTER og ROADSTER hjelme
  • Vautron-teknologi justerer automatisk lysstyrken
  • Beskytter mod vind, støv og insekter
  • Optimal synlighed under alle vejrforhold
  • Nem installation og justering

Med Visier SPEEDmask Vautron automatic hjelm briller fra Casco kan du cykle med tillid og komfort, velvidende om at dine øjne er beskyttet og dit syn er klart. Gør dig klar til at opleve en forbedret cykeloplevelse med disse avancerede hjelmbriller.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.