Shimano Technium FF Ridescape Cykelbriller – Matte Black

Brand

Forhandler

799 kr.

Beskyt dine øjne og se stilfuld ud med Shimano Technium FF Ridescape Cykelbriller i mat sort. Disse lette og holdbare cykelbriller har et bredt synsfelt og polariserede linser, der reducerer genskin og forbedrer kontrasten. De er justerbare og har en blød næsepude og fleksible stænger for optimal pasform. Inkluderer et praktisk opbevaringsetui og rengøringsklud. Perfekt til både professionelle cyklister og fritidsentusiaster. Køb dem i dag og kombiner funktionalitet og mode på din cykeltur.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203900020439226 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Shimano Technium FF Ridescape Cykelbriller – Matte Black

Hold øjnene beskyttet og se stilfuld ud med Shimano Technium FF Ridescape Cykelbriller i mat sort

Shimano Technium FF Ridescape Cykelbriller i mat sort er det perfekte valg til cyklister, der ønsker at beskytte deres øjne mod sol, vind og støv, samtidig med at de ser moderne og stilfulde ud. Disse cykelbriller er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik, og de er ideelle til både professionelle cyklister og fritidsentusiaster.

Med deres lette og holdbare konstruktion er disse cykelbriller behagelige at have på i længere tid. De er udstyret med et bredt synsfelt, der giver dig mulighed for at se klart og tydeligt, uanset om du kører på landevejen eller i terrænet. De polariserede linser reducerer genskin og forbedrer kontrasten, hvilket giver dig en bedre oplevelse under kørslen.

Shimano Technium FF Ridescape Cykelbriller er også justerbare, så de passer perfekt til dit ansigt. De har en blød og behagelig næsepude samt fleksible stænger, der sikrer en god pasform og forhindrer, at brillerne glider af under aktivitet. De leveres også med et praktisk opbevaringsetui og en rengøringsklud, så du kan holde dem i god stand.

  • Letvægts og holdbar konstruktion
  • Bredt synsfelt og polariserede linser
  • Justerbar pasform med blød næsepude og fleksible stænger
  • Inkluderer opbevaringsetui og rengøringsklud

Med Shimano Technium FF Ridescape Cykelbriller i mat sort kan du nyde din cykeltur med stil og samtidig beskytte dine øjne mod elementerne. Køb dem i dag og oplev den ultimative kombination af funktionalitet og mode.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.