Tifosi Alliant Black/Red Smoke/rød/klar cykelbriller

Brand

EAN

848869013331

Forhandler

Original price was: 649 kr..Current price is: 499 kr..

Tifosi Alliant Black/Red Smoke/rød/klar cykelbriller – Perfekt til enhver cyklist. Holdbart design, optimal beskyttelse, overlegen komfort og pasform. Forbedret syn og øjenbeskyttelse. Perfekt til alle cyklister, uanset niveau. Køb nu og forbedr din cykeltur!

Køb her

Varenummer (SKU): 6192802088332119 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Tifosi Alliant Black/Red Smoke/rød/klar cykelbriller – Perfekt til enhver cyklist

Med Tifosi Alliant Black/Red Smoke/rød/klar cykelbriller får du den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet. Disse briller er designet specielt til cyklister, der ønsker at forbedre deres præstationer og beskytte deres øjne under alle forhold.

Holdbart design og optimal beskyttelse

Disse cykelbriller er konstrueret med et holdbart sort og rødt stel, der sikrer langvarig brug og modstandsdygtighed mod stød. De medfølgende røgfarvede og klare linser giver dig mulighed for at tilpasse brillerne efter lysforholdene, så du altid har den bedste synlighed.

Overlegen komfort og pasform

Tifosi Alliant Black/Red Smoke/rød/klar cykelbriller er designet med fokus på komfort. De justerbare næsepuder og lette vægt gør dem behagelige at have på, selv under lange cykelture. Brillerne er også kompatible med de fleste cykelhjelme, så du kan opnå den perfekte pasform.

Forbedret syn og øjenbeskyttelse

Med disse cykelbriller får du ikke kun et stilfuldt look, men også forbedret syn og øjenbeskyttelse. De røgfarvede linser reducerer blænding og forbedrer kontrasten, mens de klare linser beskytter dine øjne mod vind, støv og insekter. Du kan fokusere fuldt ud på din cykeltur uden at bekymre dig om irriterende forhindringer.

  • Perfekt til alle cyklister, uanset niveau
  • Holdbart sort og rødt stel for langvarig brug
  • Justerbare næsepuder for optimal komfort
  • Letvægtsdesign for ubesværet brug
  • Røgfarvede og klare linser til forskellige lysforhold
  • Reducerer blænding og forbedrer kontrasten
  • Beskytter øjnene mod vind, støv og insekter
  • Kompatibel med de fleste cykelhjelme

Med Tifosi Alliant Black/Red Smoke/rød/klar cykelbriller får du den perfekte kombination af stil, komfort og funktionalitet. Gør din cykeltur endnu bedre med disse fantastiske briller!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.