Assos DONZI Eyewear Cykelbriller – Chrome

Brand

Forhandler

1.799 kr.

Assos DONZI Eyewear Cykelbriller – Chrome er det perfekte valg til seriøse cyklister, der ønsker optimal beskyttelse og stilfuldt design. Disse cykelbriller er skabt med fokus på komfort, funktionalitet og holdbarhed, så du kan nyde dine cykelture uden bekymringer. Med Assos DONZI Eyewear Cykelbriller får du enestående beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler, vind, støv og insekter. De polariserede linser reducerer blænding og forbedrer kontrasten, hvilket giver dig en klar og skarp synsoplevelse under alle vejrforhold. Disse cykelbriller er designet med fokus på både stil og komfort. Den slanke Chrome-finish giver et moderne og elegant udseende, der passer perfekt til enhver cykelstil. De lette materialer og justerbare næsepuder og stænger sikrer en behagelig pasform, der ikke generer, selv under lange cykelture. Assos DONZI Eyewear Cykelbriller er bygget til at holde. De er fremstillet af slidstærke materialer, der modstår ridser og stød, så de kan klare selv de mest krævende cykelture. Med deres holdbare konstruktion kan du være sikker på, at disse cykelbriller vil være din pålidelige følgesvend i mange sæsoner.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203901091432905 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Assos DONZI Eyewear Cykelbriller – Chrome

Assos DONZI Eyewear Cykelbriller i Chrome er det perfekte valg til seriøse cyklister, der ønsker optimal beskyttelse og stilfuldt design. Disse cykelbriller er skabt med fokus på komfort, funktionalitet og holdbarhed, så du kan nyde dine cykelture uden bekymringer.

Optimal beskyttelse og klarhed

Med Assos DONZI Eyewear Cykelbriller får du enestående beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler, vind, støv og insekter. De polariserede linser reducerer blænding og forbedrer kontrasten, hvilket giver dig en klar og skarp synsoplevelse under alle vejrforhold.

Stilfuldt design og komfortabel pasform

Disse cykelbriller er designet med fokus på både stil og komfort. Den slanke Chrome-finish giver et moderne og elegant udseende, der passer perfekt til enhver cykelstil. De lette materialer og justerbare næsepuder og stænger sikrer en behagelig pasform, der ikke generer, selv under lange cykelture.

Holdbar og pålidelig

Assos DONZI Eyewear Cykelbriller er bygget til at holde. De er fremstillet af slidstærke materialer, der modstår ridser og stød, så de kan klare selv de mest krævende cykelture. Med deres holdbare konstruktion kan du være sikker på, at disse cykelbriller vil være din pålidelige følgesvend i mange sæsoner.

  • Optimal beskyttelse mod UV-stråler, vind, støv og insekter
  • Polariserede linser forbedrer kontrast og reducerer blænding
  • Stilfuldt design med Chrome-finish
  • Justerbare næsepuder og stænger for en behagelig pasform
  • Holdbar konstruktion modstår ridser og stød

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.