Shimano Technium L Ridescape Cykelbriller – Dark Olive

Brand

Forhandler

799 kr.

Beskyt dine øjne og se stilfuld ud med Shimano Technium L Ridescape Cykelbriller i Dark Olive. Disse cykelbriller er designet med fokus på funktionalitet og stil, og de giver behagelig synlighed under forskellige lysforhold. De er polariserede for at reducere genskin og forbedre kontrasten. Med holdbare og ridsefaste glas samt 100% UV-beskyttelse er de perfekte til cyklister. Deres letvægtsdesign og justerbare næsepude sikrer en behagelig pasform. Vælg disse stilfulde cykelbriller i Dark Olive farve og beskyt dine øjne med stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203900873392671 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Shimano Technium L Ridescape Cykelbriller – Dark Olive

Hold dine øjne beskyttet og se stilfuld ud med Shimano Technium L Ridescape Cykelbriller i Dark Olive

Shimano Technium L Ridescape Cykelbriller i Dark Olive er det perfekte valg til cyklister, der ønsker at beskytte deres øjne mod solens skadelige stråler og samtidig se godt ud. Disse cykelbriller er designet med fokus på både funktionalitet og stil, og de vil være en pålidelig følgesvend på dine cykelture.

Med deres mørke olivenfarvede glas giver disse cykelbriller en behagelig og klar synlighed under forskellige lysforhold. De er også polariserede, hvilket reducerer genskin og forbedrer kontrasten, så du nemt kan se vejen foran dig.

Shimano Technium L Ridescape Cykelbriller er lavet af letvægtsmaterialer, der sikrer en behagelig pasform og minimal belastning på næsen og ørerne. De har også en justerbar næsepude og bløde, fleksible stænger, der giver en skræddersyet pasform til enhver ansigtsform.

  • Holdbare og ridsefaste glas
  • 100% UV-beskyttelse
  • Letvægtsdesign for komfortabel brug
  • Justerbar næsepude for optimal pasform
  • Polariserede glas for reduceret genskin og forbedret kontrast
  • Stilfuldt design i Dark Olive farve

Uanset om du er en erfaren cyklist eller bare nyder en afslappet tur i solskinnet, vil Shimano Technium L Ridescape Cykelbriller i Dark Olive være den perfekte ledsager. Beskyt dine øjne og se godt ud på samme tid med disse kvalitetsbriller.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.