Winther 1 Dame 7g 2023 – Lilla

Brand

EAN

5707965289697

Forhandler

Original price was: 6.999 kr..Current price is: 5.949 kr..

Winther 1 Dame 7g 2023 – Lilla: En stilfuld og pålidelig cykel til den moderne kvinde. Med 7-gears Shimano-geargruppe, justerbar sadel og styr, samt pålidelige bremser, er denne cykel både komfortabel og sikker. Den er bygget til at holde og har et stilfuldt design. Perfekt til daglige pendlinger og afslappende cykelture. Kategoriseret som en citybike.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203900899920806 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Winther 1 Dame 7g 2023 – Lilla: En stilfuld og pålidelig cykel til den moderne kvinde

Den Winther 1 Dame 7g 2023 – Lilla er den perfekte cykel til den moderne kvinde, der ønsker både stil og pålidelighed. Med sit elegante design og imponerende funktioner er denne cykel ideel til både daglige pendlinger og afslappende cykelture i weekenden.

Stærk og alsidig

Denne cykel er udstyret med en kraftfuld 7-gears Shimano-geargruppe, der giver dig mulighed for at tilpasse din hastighed efter terrænet. Uanset om du skal forcere bakker eller cruise langs flade veje, kan du nemt finde den rette gearindstilling. Dette gør cyklen alsidig og egnet til forskellige typer af kørsel.

Komfortabel og sikker

Winther 1 Dame 7g 2023 – Lilla er designet med fokus på komfort og sikkerhed. Den har en justerbar sadel og styr, så du kan finde den mest behagelige kørestilling for dig. Den er også udstyret med pålidelige bremser, der sikrer hurtig og præcis stopning, selv i våde vejrforhold.

Holdbar og pålidelig

Denne cykel er bygget til at holde. Den er fremstillet af holdbare materialer, der kan modstå daglig brug og almindelig slitage. Med den rette vedligeholdelse vil denne cykel være din trofaste følgesvend i mange år fremover.

  • Stilfuldt og elegant design
  • 7-gears Shimano-geargruppe for alsidighed
  • Justerbar sadel og styr for optimal komfort
  • Pålidelige bremser for sikker kørsel
  • Holdbare materialer for lang levetid

Med Winther 1 Dame 7g 2023 – Lilla får du en cykel, der kombinerer stil, komfort og pålidelighed. Uanset om du pendler til arbejde eller nyder en afslappende cykeltur, vil denne cykel være din perfekte følgesvend.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.