Cannondale Habit 3 2024 – Lilla

Brand

EAN

884603920251

Forhandler

Original price was: 29.999 kr..Current price is: 25.499 kr..

Cannondale Habit 3 2024 – Lilla: Den ultimative mountainbike til eventyrlystne ryttere. Avanceret affjedringssystem, letvægtsramme, præcis styring, effektive bremser og smidige gearskift. Perfekt til bjergstier og skovseventyr. Køb den i dag og oplev en ny dimension af mountainbiking!

Køb her

Varenummer (SKU): 6203901241254763 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Cannondale Habit 3 2024 – Lilla: Den ultimative mountainbike til eventyrlystne ryttere

Opdag den nye Cannondale Habit 3 2024 i farven lilla – en mountainbike designet til at tage dig med på spændende eventyr i naturen. Uanset om du er en erfaren rytter eller nybegynder, vil denne cykel give dig den ultimative køreoplevelse.

Key Features:

  • Avanceret affjedringssystem: Habit 3 er udstyret med Cannondales innovative affjedringssystem, der sikrer en jævn og komfortabel kørsel på ujævnt terræn.
  • Holdbar og letvægtsramme: Den lette aluminiumsramme giver dig optimal kontrol og stabilitet, samtidig med at den er holdbar nok til at klare selv de mest udfordrende stier.
  • Præcis styring: Med Habit 3’s responsive styring kan du nemt manøvrere gennem skarpe sving og tekniske passager uden at miste grebet.
  • Effektive bremser: De kraftfulde hydrauliske skivebremser sikrer pålidelig og hurtig nedbremsning, så du altid har fuld kontrol over din cykel.
  • Smidige gearskift: Habit 3 er udstyret med en pålidelig og præcis geargruppe, der giver dig mulighed for at tilpasse dit tempo og tackle enhver stigning eller nedkørsel.

Uanset om du planlægger at udforske bjergstier eller tage på lange eventyr i skoven, vil Cannondale Habit 3 2024 være din pålidelige følgesvend. Køb den i dag og oplev en ny dimension af mountainbiking!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.