Lys grå Norden alu cykelkurv m/træbund 28″

Brand

EAN

5711278021929

Forhandler

Original price was: 499 kr..Current price is: 449 kr..

Opgrader din cykel med denne praktiske og stilfulde lys grå Norden alu cykelkurv m/træbund 28″. Lavet af holdbart aluminium, tilbyder den rummelig opbevaring til dagligvarer og tasker. Med en stilfuld træbund tilføjer den ekstra stabilitet og et moderne udseende. Nem at installere og justere, sikrer den pålidelige fastgørelsesmekanisme sikker transport af dine ejendele. Perfekt til cyklister, der ønsker en bekvem og sikker måde at transportere deres ting på.

Køb her

Varenummer (SKU): 6192802088289577 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Lys grå Norden alu cykelkurv m/træbund 28″ – Praktisk og stilfuld cykelkurv til din 28″ cykel

Denne lys grå Norden alu cykelkurv med træbund er den perfekte løsning til at transportere dine ting på din 28″ cykel. Med sit stilfulde design og holdbare aluminiumskonstruktion er denne cykelkurv både praktisk og æstetisk tiltalende.

Holdbart og rummeligt design

Denne cykelkurv er lavet af holdbart aluminium, der sikrer langvarig brug og modstandsdygtighed over for vejr og slid. Den har en rummelig størrelse, der giver dig mulighed for at transportere dagligvarer, tasker eller andre nødvendigheder med lethed.

Træbund for ekstra stabilitet

Med sin træbund tilføjer denne cykelkurv ekstra stabilitet og styrke. Træbunden er også et stilfuldt element, der giver kurven et naturligt og moderne udseende.

Nem installation og justering

Denne cykelkurv er nem at installere på din 28″ cykel. Den leveres med alt nødvendigt monteringsudstyr og kan justeres efter dine præferencer for at sikre en perfekt pasform.

Praktisk og sikker transport

Med denne cykelkurv kan du nemt og sikkert transportere dine ting, mens du cykler. Den har en robust konstruktion og en pålidelig fastgørelsesmekanisme, der sikrer, at dine ejendele forbliver sikkert på plads under hele turen.

  • Holdbart og modstandsdygtigt aluminiumsmateriale
  • Rummelig størrelse til dagligvarer og tasker
  • Stilfuld træbund for ekstra stabilitet
  • Nem installation og justering
  • Pålidelig fastgørelsesmekanisme for sikker transport

Opgrader din cykel med denne lys grå Norden alu cykelkurv m/træbund 28″ og nyd en praktisk og stilfuld måde at transportere dine ting på dine cykelture.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.