Atran Velo Bring – Medium (21L) 30x28x31

Brand

Forhandler

Original price was: 549 kr..Current price is: 467 kr..

Opbevar dine ejendele sikkert med Atran Velo Bring – Medium (21L) 30x28x31. Rummelig og praktisk cykeltaske med 21 liters kapacitet. Holdbar og vandafvisende, perfekt til daglig brug, arbejde eller cykelture.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203901104804403 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Opbevar dine ejendele sikkert med Atran Velo Bring – Medium (21L) 30x28x31

Med Atran Velo Bring – Medium får du en rummelig og sikker opbevaringsløsning til dine ejendele. Denne taske har en kapacitet på 21 liter og måler 30x28x31 cm, hvilket giver dig masser af plads til at transportere dine ting.

Hold dine ejendele sikre

Med Atran Velo Bring – Medium kan du være sikker på, at dine ejendele er godt beskyttet. Tasken er designet med holdbarhed og sikkerhed for øje, så du kan have ro i sindet, når du er på farten.

Rummelig og praktisk

Med en kapacitet på 21 liter har du masser af plads til at opbevare dine nødvendigheder. Uanset om du skal på arbejde, i skole eller på en cykeltur, kan du nemt have alt det, du har brug for, med dig.

Holdbar og vandafvisende

Atran Velo Bring – Medium er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der sikrer langvarig brug. Tasken er også vandafvisende, så dine ejendele forbliver tørre og beskyttede, selv i regnvejr.

  • 21 liters kapacitet
  • Mål: 30x28x31 cm
  • Holdbar og sikker opbevaring
  • Vandafvisende materiale
  • Perfekt til daglig brug, arbejde eller cykelture

Med Atran Velo Bring – Medium får du en pålidelig og rummelig taske til at opbevare dine ejendele sikkert. Uanset om du er på vej til arbejde, skole eller bare skal ud at cykle, er denne taske den ideelle følgesvend.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.