XLC forlygte CL-D07 Sirius D20 S i sort

Brand

EAN

4055149268275

Forhandler

Original price was: 159 kr..Current price is: 140 kr..

Opgrader din cykels sikkerhed med XLC forlygte CL-D07 Sirius D20 S i sort. Imponerende lysstyrke og lang batterilevetid. Nem installation og brugervenligt design. Holdbart og vejrbestandigt. Bestil i dag og forbedr din cykeloplevelse!

Køb her

Varenummer (SKU): 6192802088577247 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Opgrader din cykels sikkerhed med XLC forlygte CL-D07 Sirius D20 S i sort

Den XLC forlygte CL-D07 Sirius D20 S i sort er den perfekte løsning til at forbedre din cykels synlighed og sikkerhed, især under kørsel i mørke eller dårlige lysforhold. Med denne kraftfulde forlygte kan du trygt og sikkert navigere gennem trafikken og undgå potentielle farer.

Imponerende lysstyrke og lang batterilevetid

Denne XLC forlygte er udstyret med en imponerende lysstyrke, der sikrer, at du bliver set af andre trafikanter på lang afstand. Med en lysstyrke på [indsæt lysstyrke i lumen] lumen kan du være sikker på, at du altid vil være synlig og oplyst på din cykelrute.

Forlygten har også en lang batterilevetid, så du ikke behøver at bekymre dig om at løbe tør for strøm under dine cykelture. Med [indsæt batterilevetid i timer] timers batterilevetid kan du nyde mange ture uden at skulle bekymre dig om at oplade forlygten.

Nem installation og brugervenlig design

Installationen af XLC forlygten er enkel og hurtig. Den medfølgende monteringsbeslag gør det nemt at fastgøre forlygten til cyklens styre, og det justerbare design sikrer, at du kan indstille lysets vinkel efter dine præferencer.

Forlygten har også en brugervenlig betjening, der gør det let at skifte mellem forskellige lysindstillinger og tilstande. Du kan vælge mellem forskellige lysstyrker og blinkende tilstande alt efter dine behov og præferencer.

Holdbart og vejrbestandigt design

XLC forlygten er designet til at modstå selv de mest udfordrende vejrforhold. Den er vandtæt og vejrbestandig, hvilket betyder, at du kan bruge den i regn, sne eller slud uden at bekymre dig om skader eller funktionsfejl.

  • Imponerende lysstyrke på [indsæt lysstyrke i lumen] lumen
  • [Indsæt batterilevetid i timer] timers batterilevetid
  • Nem installation med medfølgende monteringsbeslag
  • Justerbart design for optimal lysvinkel
  • Forskellige lysindstillinger og tilstande
  • Vandtæt og vejrbestandigt design

Opgrader din cykels sikkerhed og synlighed med XLC forlygte CL-D07 Sirius D20 S i sort. Bestil den i dag og oplev en forbedret cykeloplevelse!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.