LED lygte Gloworm XS (G2.0) MTB

Brand

EAN

1234567891055

Forhandler

3.432 kr.

Opgrader din mountainbike-belysning med den kraftfulde LED lygte Gloworm XS (G2.0) MTB. Med en lysstyrke på op til 2500 lumen og lang batterilevetid er denne lygte designet til at imødekomme selv de mest krævende behov hos MTB-entusiaster. Den holdbare og vandtætte konstruktion sikrer, at lygten kan modstå stød og vibrationer under dine ture, selv under regnfulde forhold. Nem montering og brugervenlighed gør det let at justere lygtevinklen og skifte mellem forskellige lysindstillinger og tilstande. Opgrader din cykelbelysning i dag og oplev forbedret synlighed og sikkerhed på dine ture.

Køb her

Varenummer (SKU): 1065301061561237 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

LED lygte Gloworm XS (G2.0) MTB – Kraftfuld belysning til din mountainbike

Den LED lygte Gloworm XS (G2.0) MTB er den perfekte løsning til at opgradere din mountainbike-belysning. Med en imponerende lysstyrke og holdbarhed er denne lygte designet til at imødekomme selv de mest krævende behov hos MTB-entusiaster.

Kraftfuld lysstyrke og lang batterilevetid

Gloworm XS (G2.0) MTB-lygten leverer en kraftig lysstråle med op til 2500 lumen, hvilket sikrer optimal synlighed og belysning på dine ture. Uanset om du kører på stier i skoven eller udfordrende terræn, vil denne lygte give dig den nødvendige belysning til at tackle enhver situation.

Med en lang batterilevetid kan du stole på, at lygten holder strøm gennem hele din tur. Du behøver ikke bekymre dig om at løbe tør for lys, da Gloworm XS (G2.0) MTB-lygten er designet til at holde dig oplyst i timevis.

Holdbar og vandtæt konstruktion

Gloworm XS (G2.0) MTB-lygten er bygget til at modstå de udfordringer, der følger med mountainbiking. Den robuste konstruktion sikrer, at lygten kan modstå stød og vibrationer under dine ture. Desuden er den vandtæt, hvilket betyder, at du kan fortsætte med at bruge den, selv under regnfulde forhold.

Nem montering og brugervenlighed

Lygtens monteringssystem gør det nemt at fastgøre den til din cykel uden besvær. Du kan justere lygtevinklen efter behov for at opnå den bedste belysning. Med intuitive betjeningsknapper kan du nemt skifte mellem forskellige lysindstillinger og tilstande.

  • Kraftig lysstråle med op til 2500 lumen
  • Lang batterilevetid for længere ture
  • Holdbar og vandtæt konstruktion til alle vejrforhold
  • Nem montering og brugervenlighed

Opgrader din mountainbike-belysning med Gloworm XS (G2.0) MTB-lygten og oplev en forbedret synlighed og sikkerhed på dine ture. Uanset om du er en erfaren rytter eller nybegynder, vil denne lygte opfylde dine behov og give dig tillid til at udforske nye stier og terræn.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.