OXC Oxford Bright Torch Whitebeam 40 Forlygte

Brand

EAN

5030009350849

Forhandler

72 kr.

OXC Oxford Bright Torch Whitebeam 40 Forlygte – Kraftfuld og pålidelig cykellygte med 40 lumen lysstyrke og lang batterilevetid. Nem montering og justering samt holdbar og vejrresistent design. Gør dine cykelture mere sikre og behagelige.

Køb her

Varenummer (SKU): 1065300047672727 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

OXC Oxford Bright Torch Whitebeam 40 Forlygte – Kraftfuld og pålidelig forlygte til cykling

Den OXC Oxford Bright Torch Whitebeam 40 Forlygte er den perfekte ledsager til dine cykelture, uanset om det er i byen eller på landevejen. Med sin kraftfulde lysstyrke og pålidelige ydeevne sikrer denne forlygte, at du altid har optimal synlighed og sikkerhed, uanset vejrforholdene.

Kraftfuld lysstyrke og lang batterilevetid

Med en imponerende lysstyrke på 40 lumen giver denne forlygte dig en klar og tydelig belysning af vejen foran dig. Uanset om det er mørkt eller i skumringen, kan du være sikker på at se og blive set. Den lange batterilevetid sikrer, at du kan nyde dine cykelture uden bekymring for at løbe tør for strøm.

Nem montering og justering

Forlygten er nem at montere på din cykel med det medfølgende monteringssystem. Du kan nemt justere lysstrålen efter dine behov for at opnå den bedste belysning. Den kompakte og lette design gør det også nemt at tage forlygten af og på, når det er nødvendigt.

Holdbar og vejrresistent

OXC Oxford Bright Torch Whitebeam 40 Forlygte er designet til at modstå selv de mest udfordrende vejrforhold. Den er vandafvisende og stødsikker, hvilket gør den ideel til både daglig pendling og eventyr på mountainbiken. Du kan stole på, at denne forlygte vil holde dig sikkert oplyst, uanset hvor du cykler.

  • Kraftfuld lysstyrke på 40 lumen
  • Lang batterilevetid for bekymringsfri cykling
  • Nem montering og justering
  • Holdbar og vejrresistent design

Med OXC Oxford Bright Torch Whitebeam 40 Forlygte kan du cykle med tillid og sikkerhed, velvidende at du har en pålidelig og kraftfuld forlygte til at guide dig på din vej. Gør dine cykelture mere sikre og behagelige med denne imponerende forlygte.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.