Kryptonite Avenue F-150 COB + Avenue R-75 COB USB Genopladeligt Lygtesæt

Brand

EAN

720018003724

Forhandler

680 kr.

Opgrader din cykelsikkerhed med Kryptonite Avenue F-150 COB Avenue R-75 COB USB Genopladeligt Lygtesæt. Bliv set og hold dig sikker på vejen med dette pålidelige og kraftfulde lygtesæt.

Køb her

Varenummer (SKU): 1065301981813611 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Opgrader din cykelsikkerhed med Kryptonite Avenue F-150 COB Avenue R-75 COB USB Genopladeligt Lygtesæt

Hold dig synlig og sikker på dine cykelture

Det Kryptonite Avenue F-150 COB Avenue R-75 COB USB Genopladelige Lygtesæt er den perfekte løsning til at forbedre din cykelsikkerhed. Uanset om du pendler i byen eller cykler på landevejen, vil dette lygtesæt hjælpe dig med at blive set og øge din synlighed i trafikken.

Kraftfuld belysning til enhver situation

Med en kraftig F-150 COB forlygte og en R-75 COB baglygte, vil du have den rette belysning til enhver situation. Den F-150 COB forlygte giver en imponerende lysstyrke, der lyser vejen op foran dig, mens R-75 COB baglygten sikrer, at du er synlig for trafikken bagved.

Genopladelig og nem at bruge

Dette lygtesæt er udstyret med USB-genopladelige batterier, hvilket gør det nemt at oplade dem, når det er nødvendigt. Du behøver ikke bekymre dig om at købe og udskifte batterier. Med den medfølgende USB-kabel kan du nemt oplade lygterne via en computer, powerbank eller en anden USB-strømkilde.

Holdbart og vejrbestandigt design

Kryptonite Avenue F-150 COB Avenue R-75 COB USB Genopladeligt Lygtesæt er bygget til at modstå selv de mest udfordrende vejrforhold. Det holdbare og vejrbestandige design sikrer, at lygterne forbliver intakte og fungerer optimalt, uanset om det regner eller er støvet.

  • Forbedrer synligheden og sikkerheden på dine cykelture
  • Kraftig F-150 COB forlygte og R-75 COB baglygte
  • USB-genopladelige batterier for nem opladning
  • Holdbart og vejrbestandigt design

Opgrader din cykelsikkerhed med Kryptonite Avenue F-150 COB Avenue R-75 COB USB Genopladeligt Lygtesæt. Bliv set og hold dig sikker på vejen med dette pålidelige og kraftfulde lygtesæt.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.