Knog Blinder Mini Cross Twinpack Black Lygtesæt

Brand

EAN

9328389030731

Forhandler

349 kr.

Knog Blinder Mini Cross Twinpack Black Lygtesæt – Kraftige LED-lys med op til 20 lumen, forskellige lysindstillinger og nem montering. Vandtæt design og genopladelige batterier med lang levetid. Hold dig synlig og sikker på dine cykelture. Bestil dit lygtesæt i dag og gør dine cykelture endnu mere trygge.

Køb her

Varenummer (SKU): 1065301251270795 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Knog Blinder Mini Cross Twinpack Black Lygtesæt – Hold dig synlig og sikker på dine cykelture

Med Knog Blinder Mini Cross Twinpack Black Lygtesæt kan du trygt begive dig ud på dine cykelture, uanset om det er tidligt om morgenen eller sent om aftenen. Dette lygtesæt er designet til at give dig maksimal synlighed og sikkerhed på vejen.

Holdbar og kraftfuld belysning

Knog Blinder Mini Cross Twinpack Black Lygtesæt er udstyret med kraftige LED-lys, der sikrer en imponerende belysning. Med en lysstyrke på op til 20 lumen kan du være sikker på, at du bliver set af andre trafikanter. Lygterne har forskellige lysindstillinger, så du kan tilpasse belysningen efter dine behov.

Nem montering og fleksibel brug

Lygtesættet er nemt at montere på din cykel med det medfølgende justerbare silikonebånd. Du kan nemt tage lygterne af og på, så du kan bruge dem på flere forskellige cykler eller tage dem med dig, når du parkerer din cykel. De er også vandtætte, så du kan bruge dem i al slags vejr.

Lang batterilevetid

Knog Blinder Mini Cross Twinpack Black Lygtesæt er udstyret med genopladelige batterier, der giver dig en lang batterilevetid. Du kan nemt oplade lygterne via USB, så du altid er klar til at tage på cykeltur.

  • Kraftige LED-lys med op til 20 lumen
  • Forskellige lysindstillinger tilpasset dine behov
  • Nem montering med justerbare silikonebånd
  • Vandtæt design til brug i al slags vejr
  • Genopladelige batterier med lang levetid

Med Knog Blinder Mini Cross Twinpack Black Lygtesæt kan du cykle med ro i sindet, velvidende at du er synlig og sikker på vejen. Bestil dit lygtesæt i dag og gør dine cykelture endnu mere trygge.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.