Gloworm XSV (G2.0) – Cykellygte

Brand

EAN

1234567896768

Forhandler

3.820 kr.

Gloworm XSV (G2.0) – Cykellygte: Kraftfuld belysning til din cykeltur. Op til 2000 lumen, lang batterilevetid, justerbar lysstyrke og nem montering. Gør din cykeltur mere behagelig og tryg med denne pålidelige cykellygte.

Køb her

Varenummer (SKU): 1065301061561336 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Gloworm XSV (G2.0) – Cykellygte: Kraftfuld belysning til din cykeltur

Med Gloworm XSV (G2.0) cykellygten kan du trygt og sikkert cykle i mørket. Denne kraftfulde cykellygte er designet til at opfylde dine behov for optimal belysning under dine cykelture, uanset om det er på landevejen eller i terrænet.

Forbedret lysstyrke og lang batterilevetid

Gloworm XSV (G2.0) er udstyret med den nyeste teknologi, der giver en imponerende lysstyrke på op til 2000 lumen. Dette sikrer en klar og tydelig belysning af vejen foran dig, så du kan se forhindringer i god tid. Med den forbedrede batterilevetid kan du nyde længere cykelture uden bekymring for at løbe tør for strøm.

Justerbar lysstyrke og forskellige lysindstillinger

Denne cykellygte giver dig mulighed for at tilpasse lysstyrken efter dine præferencer og behov. Du kan vælge mellem forskellige lysindstillinger, herunder konstant lys, blinkende lys og pulserende lys. Dette gør det nemt at tilpasse belysningen til forskellige vejrforhold og omgivelser.

Nem montering og holdbar konstruktion

Gloworm XSV (G2.0) er let at montere på din cykel med det medfølgende monteringssystem. Den er også designet til at være holdbar og modstandsdygtig over for stød og vibrationer, så den kan klare selv de mest udfordrende terræner.

  • Kraftfuld cykellygte med op til 2000 lumen
  • Forbedret batterilevetid for længere cykelture
  • Justerbar lysstyrke og forskellige lysindstillinger
  • Nem montering og holdbar konstruktion

Med Gloworm XSV (G2.0) cykellygten kan du cykle med tillid og sikkerhed, uanset om det er dag eller nat. Gør din cykeltur mere behagelig og tryg med denne kraftfulde og pålidelige cykellygte.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.