Cykeltaske grå 30x23x15cm bagagebærer

Brand

EAN

4251776907949

Forhandler

399 kr.

Cykeltaske grå 30x23x15cm bagagebærer – Opbevar dine ejendele sikkert og organiseret under cykelturen. Rummelig og holdbar taske, let at montere på din cykels bagagebærer. Vandafvisende materiale holder dine ejendele tørre. Praktiske lommer og reflekterende detaljer for øget sikkerhed. Velegnet til alle cykeltyper. Bestil i dag og forbedr din cykeloplevelse!

Køb her

Varenummer (SKU): 4329102108689025 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Cykeltaske grå 30x23x15cm bagagebærer – Hold dine ejendele sikkert og organiseret under cykelturen

Produktbeskrivelse:

Cykeltaske grå 30x23x15cm bagagebærer er den perfekte løsning til at transportere dine ejendele sikkert og bekvemt under dine cykelture. Denne rummelige og holdbare cykeltaske er designet til at passe perfekt på din cykels bagagebærer og giver dig mulighed for at have alt, hvad du har brug for, lige ved hånden.

Nøglefunktioner:

  • Rummelig og holdbar: Med dimensionerne 30x23x15cm tilbyder denne cykeltaske tilstrækkelig plads til at opbevare dine ejendele sikkert og organiseret.
  • Let at montere: Tasken er nem at montere på din cykels bagagebærer og sikrer en stabil og sikker pasform under hele turen.
  • Vandafvisende materiale: Fremstillet af vandafvisende materiale, holder denne cykeltaske dine ejendele tørre og beskyttede under uforudsete vejrforhold.
  • Praktiske lommer: Med flere lommer og rum kan du nemt organisere dine ejendele, så du altid har dem lige ved hånden.
  • Reflekterende detaljer: Tasken er udstyret med reflekterende detaljer, der øger din synlighed og sikkerhed under cykelturen, især om natten.

Spørgsmål og svar:

  • Er denne cykeltaske velegnet til alle cykeltyper?
    Ja, denne cykeltaske er designet til at passe på de fleste cyklers bagagebærer og kan derfor bruges på de fleste cykeltyper.
  • Kan tasken modstå regn og fugt?
    Ja, denne cykeltaske er lavet af vandafvisende materiale, der holder dine ejendele tørre og beskyttede under uforudsete vejrforhold.
  • Hvor meget kan denne cykeltaske rumme?
    Med dimensionerne 30x23x15cm tilbyder denne cykeltaske tilstrækkelig plads til at opbevare dine nødvendigheder som vandflaske, værktøj, pung og andre småting.
  • Er tasken nem at montere?
    Ja, denne cykeltaske er nem at montere på din cykels bagagebærer og sikrer en stabil og sikker pasform under hele turen.

Opgrader din cykeltur med Cykeltaske grå 30x23x15cm bagagebærer og nyd bekvemmeligheden ved at have dine ejendele sikkert og organiseret lige ved hånden. Bestil din cykeltaske i dag og oplev en forbedret cykeloplevelse!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.