Termoflaske – Ashta – 500 ml – Rustfrit stål

Forhandler

139 kr.

Ashta Termoflaske – 500 ml – Rustfrit stål. Hold dine drikkevarer varme eller kolde i op til 12 timer. Lækkagesikker skruelåg og nem at åbne og lukke med en hånd. Perfekt til rejser, træning eller kontorbrug. Ideel til både hverdagsbrug og udendørs eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 4182900198823337 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Hold dine drikkevarer varme eller kolde med Ashta Termoflaske

Ashta Termoflaske er den perfekte følgesvend til at holde dine drikkevarer varme eller kolde, uanset hvor du er. Med dens elegante design og holdbare rustfrie stålkonstruktion er denne termoflaske ideel til både hverdagsbrug og udendørs eventyr.

Holdbar og isolerende

Denne termoflaske er lavet af høj kvalitet rustfrit stål, der sikrer holdbarhed og lang levetid. Den dobbeltvæggede vakuumisolering holder dine drikkevarer varme i op til 12 timer og kolde i op til 24 timer. Du kan nyde din foretrukne varme kaffe eller iste, uanset hvor lang tid du er væk hjemmefra.

Praktisk og lækkagesikker

Ashta Termoflaske er designet med en smart skruelåg, der sikrer, at dine drikkevarer forbliver sikkert inde i flasken uden at lække. Den er også nem at åbne og lukke med en enkelt hånd, hvilket gør den ideel til rejser, træning eller kontorbrug.

500 ml kapacitet

Med en kapacitet på 500 ml kan du have nok væske med dig til at holde dig hydreret hele dagen. Denne termoflaske er kompakt og passer nemt i tasken, rygsækken eller bilens kopholder.

  • Hold dine drikkevarer varme eller kolde i op til 12 timer
  • Holdbar rustfri stålkonstruktion
  • Lækkagesikker skruelåg
  • Nem at åbne og lukke med en hånd
  • 500 ml kapacitet til hele dagen

Med Ashta Termoflaske kan du nyde dine foretrukne drikkevarer, uanset hvor du er, og holde dem varme eller kolde i lang tid. Gør dig klar til at opleve bekvemmeligheden ved denne stilfulde og funktionelle termoflaske.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.