Syncros Roadie Essentials Kit

Brand

Forhandler

699 kr.

Syncros Roadie Essentials Kit – Alt hvad du behøver til din cykelrejse. Mini cykelpumpe, multiværktøj, dækjern, cykellygte og sadelvæske. Let og kompakt design. Ideel til kortere ture og længere cykelrejser. Pålidelig og praktisk udstyr til uforudsete situationer på vejen. Kategori: Flaskeholder.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203901538168306 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Syncros Roadie Essentials Kit – Alt hvad du behøver til din cykelrejse

Med Syncros Roadie Essentials Kit får du alt det nødvendige udstyr til din cykelrejse samlet i én praktisk pakke. Uanset om du er en erfaren cyklist eller nybegynder, vil dette kit sikre, at du er godt rustet til enhver situation på vejen.

Indhold:

  • 1 x Mini cykelpumpe – Let og kompakt, så du nemt kan puste dine dæk op undervejs.
  • 1 x Multiværktøj – Et alsidigt værktøj med forskellige nøgler og skruetrækkere, der kan løse de fleste mekaniske problemer på din cykel.
  • 1 x Dækjern – Gør det nemt at skifte dæk, hvis du får en punktering.
  • 1 x Cykellygte – En kraftig lygte, der sikrer, at du er synlig i trafikken, selv i mørke forhold.
  • 1 x Sadelvæske – En praktisk taske, der kan monteres under din sadel og rummer alle dine værdigenstande.

Syncros Roadie Essentials Kit er designet til at være let og kompakt, så det nemt kan opbevares i din cykeltaske eller rygsæk. Uanset om du er på en kort tur eller en længere cykelrejse, vil dette kit være din pålidelige følgesvend.

Med Syncros Roadie Essentials Kit kan du være sikker på, at du har alt det nødvendige udstyr til at håndtere uforudsete situationer på vejen. Glem alt om bekymringer og fokuser på at nyde din cykelrejse med dette pålidelige og praktiske kit.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.