ZÉFAL flaskeholder Pulse A2 i sort og rød

Brand

EAN

3420581762017

Forhandler

ZÉFAL flaskeholder Pulse A2 i sort og rød – Hold din drikkedunk sikkert på plads. Holdbar og stødabsorberende konstruktion. Nem installation på de fleste cykler. Stilfuldt design i sort og rød. Passer til de fleste drikkedunke. Holder din drikkedunk sikkert på plads under aktiviteter. Perfekt til cyklister og løbere.

Køb her

Varenummer (SKU): 6192802088580340 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

ZÉFAL flaskeholder Pulse A2 i sort og rød – Hold din drikkedunk sikkert på plads

Den ZÉFAL flaskeholder Pulse A2 i sort og rød er den perfekte løsning til at holde din drikkedunk sikkert på plads, mens du er på farten. Med dens stilfulde design og holdbare konstruktion er denne flaskeholder ideel til både cyklister og løbere.

Holdbar og sikker

Denne flaskeholder er lavet af høj kvalitet plastik, der sikrer en lang levetid og modstår stød og vibrationer. Den er designet til at holde din drikkedunk sikkert på plads, selv under ujævne terrænforhold.

Nem installation

Installationen af ZÉFAL flaskeholder Pulse A2 er hurtig og nem. Den passer til de fleste cykler og kræver ingen ekstra værktøjer. Du kan nemt montere den på cyklens stel eller sadelpind og være klar til at tage afsted på dine eventyr.

Stilfuldt design

Flaskeholderens sorte og røde farvekombination giver et moderne og sporty udseende. Den er perfekt til at matche din cykel eller tilføje et strejf af farve til dit udstyr.

  • Holdbar og stødabsorberende konstruktion
  • Nem installation på de fleste cykler
  • Stilfuldt design i sort og rød
  • Passer til de fleste drikkedunke
  • Holder din drikkedunk sikkert på plads under aktiviteter

Med ZÉFAL flaskeholder Pulse A2 i sort og rød kan du være sikker på, at din drikkedunk altid er inden for rækkevidde, uanset om du cykler eller løber. Gør dig klar til at udforske verden uden at bekymre dig om at miste din hydrering undervejs.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.