Knog classic ringeklokke i copper

Brand

EAN

9328389026666

Forhandler

Original price was: 175 kr..Current price is: 148 kr..

Knog Classic Ringeklokke i Copper – Pålidelig og stilfuld cykelklokke i kobberfarve. Nem installation på de fleste cykelstyr. Bestil i dag og tilføj et strejf af elegance til din cykel.

Køb her

Varenummer (SKU): 6192802088580445 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Knog Classic Ringeklokke i Copper – En stilfuld og pålidelig cykelklokke

Knog Classic Ringeklokke i Copper er den perfekte tilføjelse til din cykel, hvis du ønsker at tilføre et strejf af stil og elegance. Denne ringeklokke er designet til at være både funktionel og æstetisk tiltalende, og den vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed på dine cykelture.

Pålidelig og høj kvalitet

Knog Classic Ringeklokke er fremstillet af holdbart materiale, der sikrer langvarig brug og modstandsdygtighed over for vejr og slid. Du kan være sikker på, at denne klokke vil fungere pålideligt og give dig en tydelig og hørbar lyd, når du har brug for at advare andre trafikanter.

Stilfuldt design

Denne ringeklokke er udført i en smuk kobberfarve, der tilføjer et strejf af elegance til din cykel. Det tidløse design passer perfekt til enhver cykelstil og vil give din cykel et sofistikeret udseende.

Nem installation

Knog Classic Ringeklokke er nem at installere på din cykel. Den passer til de fleste cykelstyr og kræver ingen avancerede værktøjer. Du kan hurtigt og problemfrit montere klokken og være klar til at bruge den på ingen tid.

  • Pålidelig og høj kvalitet
  • Stilfuldt design i kobberfarve
  • Nem installation på de fleste cykelstyr
  • Tidløst design, der passer til enhver cykelstil

Tilføj et strejf af stil og funktionalitet til din cykel med Knog Classic Ringeklokke i Copper. Bestil din klokke i dag og nyd en pålidelig og elegant cykeloplevelse.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.