Supacaz Styrbånd Sticky KUSH Multi-Colored – Gul/Blå

Brand

EAN

644221250709

Forhandler

299 kr.

Supacaz Styrbånd Sticky KUSH Multi-Colored – Gul/Blå er et holdbart og farverigt styrbånd til din cykel. Det klæbrige KUSH-materiale sikrer et solidt greb om styret, mens den flerfarvede gul/blå kombination tilføjer et unikt udseende. Nem at installere og rengøre. Perfekt til cyklister, der ønsker stil og funktionalitet. Opgrader din cykel i dag og gør den unik!

Køb her

Varenummer (SKU): 6203900973309175 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Supacaz Styrbånd Sticky KUSH Multi-Colored – Gul/Blå

Holdbar og farverig styrbånd til din cykel

Supacaz Styrbånd Sticky KUSH Multi-Colored – Gul/Blå er det perfekte valg til cyklister, der ønsker både stil og funktionalitet. Dette styrbånd er designet med fokus på holdbarhed og komfort, så du kan nyde dine cykelture uden bekymringer.

Det klæbrige KUSH-materiale sikrer en solid og pålidelig greb om styret, hvilket giver dig bedre kontrol og stabilitet under kørslen. Den flerfarvede gul/blå kombination tilføjer et unikt og iøjnefaldende udseende til din cykel, der skiller sig ud fra mængden.

Supacaz Styrbånd Sticky KUSH Multi-Colored er nemt at installere og passer til de fleste standardstyr. Det er også let at rengøre og vedligeholde, så det altid ser friskt og nyt ud.

  • Holdbart og klæbrigt KUSH-materiale: Sikrer et solidt greb om styret for bedre kontrol og stabilitet.
  • Flerfarvet gul/blå design: Tilføjer et unikt og iøjnefaldende udseende til din cykel.
  • Nem installation og pasform: Passer til de fleste standardstyr og er let at installere.
  • Nem rengøring og vedligeholdelse: Holder sig friskt og nyt udseende i længere tid.

Opgrader din cykel med Supacaz Styrbånd Sticky KUSH Multi-Colored – Gul/Blå og oplev en forbedret køreoplevelse med stil. Køb det i dag og gør din cykel unik!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.