Supacaz Styrbånd Super Sticky KUSH – Rød

Brand

EAN

634041343880

Forhandler

299 kr.

Supacaz Styrbånd Super Sticky KUSH – Rød: Ultimativt greb og komfort. Super Sticky KUSH-teknologi forhindrer håndglidning. Holdbart og slidstærkt design. Nem at rengøre og vedligeholde. Nem installation med medfølgende tilbehør. Opgrader dit cykelstyr og oplev en ny dimension af komfort og kontrol. Kategori: Styrbånd.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203900973309082 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Supacaz Styrbånd Super Sticky KUSH – Rød

Supacaz Styrbånd Super Sticky KUSH i rød er det perfekte valg til cyklister, der ønsker ultimativ komfort og greb på deres styrbånd. Dette styrbånd er designet med fokus på kvalitet og funktionalitet, og det vil helt sikkert forbedre din cykeloplevelse.

Super Sticky KUSH-teknologi

Supacaz Styrbånd Super Sticky KUSH er udstyret med den innovative Super Sticky KUSH-teknologi, der giver enestående greb og komfort. Dette styrbånd er lavet af et unikt materiale, der sikrer, at dine hænder ikke glider, selv under de mest krævende cykelture.

Holdbart og let at rengøre

Dette styrbånd er ikke kun komfortabelt, det er også ekstremt holdbart. Det er designet til at modstå slid og tåle langvarig brug. Derudover er det let at rengøre, så du kan holde det friskt og rent hele sæsonen.

Nem installation

Supacaz Styrbånd Super Sticky KUSH er nemt at installere på dit cykelstyr. Det leveres med alt det nødvendige tilbehør og en detaljeret installationsvejledning, så du kan få det monteret på ingen tid.

  • Ultimativt greb og komfort
  • Super Sticky KUSH-teknologi forhindrer håndglidning
  • Holdbart og slidstærkt design
  • Nem at rengøre og vedligeholde
  • Nem installation med medfølgende tilbehør

Opgrader dit cykelstyr med Supacaz Styrbånd Super Sticky KUSH i rød og oplev en ny dimension af komfort og kontrol på dine cykelture.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.