Abus airbreaker Movi Star team 22 cykelhjelm

Brand

EAN

4003318950919

Forhandler

Original price was: 2.249 kr..Current price is: 1.549 kr..

Abus airbreaker Movi Star team 22 cykelhjelm – Beskyttelse og stil til cyklister. Denne letvægts cykelhjelm kombinerer avanceret beskyttelse og komfort med et stilfuldt design. Med et effektivt ventilationssystem og justerbar pasform er denne hjelm ideel til både professionelle ryttere og motionister. Oplev den ultimative kombination af beskyttelse og stil med Abus airbreaker Movi Star team 22 cykelhjelm.

Køb her

Varenummer (SKU): 6192801761514782 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Abus airbreaker Movi Star team 22 cykelhjelm – Beskyttelse og stil til cyklister

Den Abus airbreaker Movi Star team 22 cykelhjelm er den perfekte kombination af beskyttelse og stil til cyklister. Uanset om du er en professionel rytter eller en entusiastisk motionist, vil denne hjelm opfylde dine behov og forventninger.

Avanceret beskyttelse og komfort

Med sin avancerede teknologi og innovative design tilbyder Abus airbreaker Movi Star team 22 cykelhjelm enestående beskyttelse og komfort. Den er konstrueret med et letvægtsin-mold-skalsystem, der kombinerer stødabsorberende EPS-skum med en stærk yderskal. Dette sikrer optimal beskyttelse mod stød og slag, samtidig med at hjelmen forbliver let og behagelig at have på.

Hjelmen er også udstyret med et effektivt ventilationssystem, der sikrer en konstant luftstrøm og holder hovedet køligt under intense træninger eller varme sommerdage. Du kan justere ventilationen efter behov for at opnå den perfekte temperatur og komfort.

Stilfuldt design og pasform

Abus airbreaker Movi Star team 22 cykelhjelm skiller sig ud med sit stilfulde og moderne design. Den er tilgængelig i forskellige farver og mønstre, herunder det populære Movi Star team 22 design. Uanset din personlige stil kan du finde en hjelm, der passer til dig.

Hjelmen har også en justerbar pasform, der sikrer en perfekt og behagelig pasform til enhver hovedstørrelse. Med det lette og ergonomiske justeringssystem kan du nemt tilpasse hjelmen til dine individuelle præferencer og sikre optimal stabilitet og komfort under dine cykelture.

Nøglefunktioner:

  • Letvægtsin-mold-skalsystem for optimal beskyttelse
  • Effektivt ventilationssystem for kølig komfort
  • Stilfuldt og moderne design til personlig stil
  • Justerbar pasform for optimal stabilitet og komfort

Med Abus airbreaker Movi Star team 22 cykelhjelm får du ikke kun en hjelm, der beskytter dit hoved, men også en hjelm, der giver dig stil og komfort under dine cykelture. Gør dig klar til at opleve den ultimative kombination af beskyttelse og stil med denne fantastiske cykelhjelm.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.