Abus airbreaker moss green cykelhjelm

Brand

EAN

4003318979835

Forhandler

2.249 kr.

Abus Airbreaker Moss Green Cykelhjelm – Letvægtsdesign, optimal ventilation og avanceret beskyttelse. Bestil i dag og cykl med stil og tryghed.

Køb her

Varenummer (SKU): 6192801722379381 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Abus Airbreaker Moss Green Cykelhjelm – Beskyttelse og stil til din cykeltur

Den Abus Airbreaker Moss Green Cykelhjelm er den perfekte kombination af sikkerhed og stil til din cykeltur. Med dens innovative design og avancerede teknologi er denne hjelm ideel til både professionelle cyklister og hverdagsmotionister.

Letvægtsdesign og optimal ventilation

Med sin lette konstruktion og aerodynamiske form er Abus Airbreaker hjelmen behagelig at have på, selv under lange cykelture. Den er designet til at minimere vindmodstand og give dig maksimal hastighed og komfort. Hjelmen er også udstyret med et effektivt ventilationssystem, der sikrer, at du altid har en behagelig temperatur, selv når det er varmt udenfor.

Avanceret beskyttelse og justerbar pasform

Abus Airbreaker hjelmen er konstrueret med avancerede materialer, der giver en høj grad af beskyttelse mod stød og slag. Den har en robust yderskal og en stødabsorberende inderskal, der effektivt beskytter dit hoved i tilfælde af en ulykke. Hjelmen har også et justerbart pasform-system, der sikrer en perfekt og behagelig pasform til enhver hovedstørrelse.

Stilfuldt design og holdbar kvalitet

Abus Airbreaker hjelmen er ikke kun funktionel, men også stilfuld. Den kommer i en flot mosgrøn farve, der skiller sig ud fra mængden. Hjelmen er også fremstillet af holdbare materialer, der sikrer, at den kan modstå daglig brug og holde i lang tid.

  • Letvægtsdesign og aerodynamisk form for maksimal hastighed og komfort
  • Effektivt ventilationssystem for behagelig temperatur
  • Avanceret beskyttelse mod stød og slag
  • Justerbar pasform til enhver hovedstørrelse
  • Stilfuldt design i flot mosgrøn farve
  • Fremstillet af holdbare materialer for langvarig brug

Med Abus Airbreaker Moss Green Cykelhjelm kan du cykle med stil og tryghed. Bestil din hjelm i dag og oplev den ultimative kombination af beskyttelse, komfort og stil.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.