Abus airbreaker metallic copper cykelhjelm

Brand

EAN

4003318614811

Forhandler

Original price was: 2.249 kr..Current price is: 1.649 kr..

Abus Airbreaker Metallic Copper Cykelhjelm – Stilfuld og sikker cykelhjelm til alle typer cykling. Avanceret beskyttelse, optimal ventilation og justérbar pasform. Med reflekterende detaljer og letvægtsdesign. Passer til landevejscykling, mountainbiking og bycykling. Let at rengøre. Vælg en hjelm, der kombinerer funktionalitet og æstetik.

Køb her

Varenummer (SKU): 6192801683243959 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Abus Airbreaker Metallic Copper Cykelhjelm – Beskyttelse og stil til din cykeltur

Produktbeskrivelse:

Abus Airbreaker Metallic Copper Cykelhjelm er den perfekte kombination af sikkerhed og stil til din cykeltur. Denne hjelm er designet med fokus på at beskytte dig mod skader, samtidig med at den tilføjer et moderne og elegant touch til din cykelgarderobe.

Nøglefunktioner:

  • Avanceret beskyttelse: Hjelmen er konstrueret med et robust ydre skal og en stødabsorberende inderside, der effektivt beskytter dit hoved mod stød og slag.
  • Optimal ventilation: Den innovative luftkanalstruktur sikrer en effektiv luftstrøm, der holder dig kølig og komfortabel under hele cykelturen.
  • Justérbar pasform: Med det avancerede justeringssystem kan du tilpasse hjelmen til din hovedstørrelse og sikre en behagelig og sikker pasform.
  • Reflekterende detaljer: Hjelmen er udstyret med reflekterende detaljer, der øger din synlighed og sikkerhed i trafikken, især under dårlige lysforhold.
  • Letvægtsdesign: Trods sin solide konstruktion er hjelmen letvægtig, hvilket gør den behagelig at have på under længere cykelture.

Spørgsmål og svar:

  • Hvordan ved jeg, om hjelmen passer mig? Abus Airbreaker Metallic Copper Cykelhjelm har et justerbart pasformsystem, der gør det muligt at tilpasse hjelmen til din hovedstørrelse. Vi anbefaler dog altid at prøve hjelmen for at sikre den bedste pasform.
  • Er hjelmen egnet til alle typer cykling? Ja, denne hjelm er velegnet til både landevejscykling, mountainbiking og bycykling. Den er designet til at opfylde de høje sikkerhedskrav, der kræves under forskellige cykelformer.
  • Hvordan rengør jeg hjelmen? Du kan nemt rengøre hjelmen ved at tørre den af med en fugtig klud. Undgå at bruge aggressive rengøringsmidler, da de kan beskadige hjelmens overflade.

Med Abus Airbreaker Metallic Copper Cykelhjelm får du både en stilfuld og sikker cykelhjelm, der beskytter dig under dine cykelture. Gå ikke på kompromis med sikkerheden – vælg en hjelm, der kombinerer funktionalitet og æstetik.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.