Abus MountZ glacier blue Cykelhjelm

Brand

EAN

4003318401749

Forhandler

Original price was: 549 kr..Current price is: 469 kr..

Abus MountZ glacier blue Cykelhjelm – Beskyttelse og stil til din cykeltur. Holdbar og sikker konstruktion, justerbart system for optimal pasform, stilfuldt og moderne design i glacier blue farve, effektiv ventilationssystem for øget komfort, åndbar polstring for længere ture. Gør din cykeltur sikker og stilfuld med denne fantastiske cykelhjelm. Kategori: Cykelhjelme.

Køb her

Varenummer (SKU): 6192801589130459 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Abus MountZ glacier blue Cykelhjelm – Beskyttelse og stil til din cykeltur

Abus MountZ glacier blue Cykelhjelm er den perfekte kombination af sikkerhed og stil til din cykeltur. Denne hjelm er designet med fokus på at beskytte dig mod skader og samtidig give dig en behagelig og trendy oplevelse.

Holdbarhed og sikkerhed

Denne cykelhjelm er konstrueret med høj kvalitet og holdbarhed i tankerne. Den er fremstillet af stærke materialer, der kan modstå stød og slag, hvilket giver dig optimal beskyttelse under dine cykelture. Med dens pålidelige justeringssystem kan du nemt tilpasse hjelmen til din hovedstørrelse for en sikker og behagelig pasform.

Stilfuldt design

Abus MountZ glacier blue Cykelhjelm skiller sig ud med sit moderne og stilfulde design. Den smukke glacier blue farve tilføjer et strejf af personlighed til din cykelgarderobe. Uanset om du cykler i byen eller på landevejen, vil denne hjelm få dig til at skille dig ud med stil.

Åndbarhed og komfort

Med sin effektive ventilationssystem sikrer denne cykelhjelm, at du forbliver kølig og komfortabel under hele din cykeltur. Den åndbare polstring og det lette design gør det behageligt at have hjelmen på i længere tid, uden at det går på kompromis med sikkerheden.

  • Stærk og holdbar konstruktion
  • Justerbart system for optimal pasform
  • Stilfuldt og moderne design i glacier blue farve
  • Effektiv ventilationssystem for øget komfort
  • Åndbar polstring for længere ture

Med Abus MountZ glacier blue Cykelhjelm kan du nyde dine cykelture med ro i sindet, velvidende at du er beskyttet og ser godt ud samtidig. Gør din cykeltur til en sikker og stilfuld oplevelse med denne fantastiske cykelhjelm.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.