Abus MountZ fuchsia pink – Cykelhjelm

Brand

EAN

4003318869730

Forhandler

Original price was: 549 kr..Current price is: 469 kr..

Abus MountZ fuchsia pink cykelhjelm – Stilfuld og sikker. Justérbar pasform og god luftcirkulation. Opfylder sikkerhedsstandarder. Cykel med stil og tryghed.

Køb her

Varenummer (SKU): 6192801471724250 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Abus MountZ fuchsia pink – Cykelhjelm

Den Abus MountZ fuchsia pink cykelhjelm er den perfekte kombination af stil og sikkerhed. Med sin iøjnefaldende fuchsia pink farve skiller denne hjelm sig ud fra mængden og giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil, mens du cykler.

Sikkerhed i fokus

Denne cykelhjelm er designet med din sikkerhed som prioritet. Den er konstrueret med en robust ydre skal og en stødabsorberende indre polstring, der beskytter dit hoved mod stød og slag i tilfælde af et uheld. Hjelmen opfylder alle relevante sikkerhedsstandarder og er godkendt til brug på vejene.

Justérbar pasform

Abus MountZ fuchsia pink cykelhjelm er udstyret med et justerbart spændesystem, der giver dig mulighed for at tilpasse hjelmen til din hovedstørrelse. Dette sikrer en behagelig og sikker pasform, så du kan fokusere på din cykeltur uden at blive generet af en løs eller stram hjelm.

Åndbar og komfortabel

Med sin ventilationskanaler sikrer denne cykelhjelm en god luftcirkulation, der holder dit hoved køligt og behageligt, selv under lange cykelture. Den bløde indvendige polstring giver ekstra komfort og reducerer samtidig sved og ubehag.

  • Iøjnefaldende fuchsia pink farve
  • Robust ydre skal og stødabsorberende indre polstring
  • Justerbart spændesystem for en tilpasset pasform
  • God luftcirkulation og blød indvendig polstring for øget komfort
  • Opfylder alle relevante sikkerhedsstandarder

Med Abus MountZ fuchsia pink cykelhjelm kan du cykle med stil og tryghed. Beskyt dit hoved og udtryk din personlige stil med denne moderne og sikre cykelhjelm.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.