REKD Rampe Knæbeskytter

Brand

EAN

5016978357348

Forhandler

209 kr.

Beskyt dine knæ under skateboard- eller rulleskøjteaktiviteter med REKD Rampe Knæbeskytter. Holdbare materialer, justerbar pasform og ekstra komfort gør dem velegnede til forskellige aktiviteter som skateboard, rulleskøjteløb og BMX. Køb dine knæbeskyttere i dag og tag din skate- eller rulleskøjteoplevelse til et nyt niveau!

Køb her

Varenummer (SKU): 9754800610601711 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

REKD Rampe Knæbeskytter – Beskyttelse til skateboard og rulleskøjter

REKD Rampe Knæbeskytter er den perfekte løsning til at beskytte dine knæ under skateboard- eller rulleskøjteaktiviteter. Disse knæbeskyttere er designet til at give optimal beskyttelse og komfort, så du kan fokusere på din præstation uden at bekymre dig om skader.

Holdbare og pålidelige knæbeskyttere

Med REKD Rampe Knæbeskyttere kan du være sikker på, at dine knæ er godt beskyttet. De er lavet af holdbare materialer, der kan modstå stød og slag, og de er designet til at holde i lang tid. Uanset om du er nybegynder eller erfaren skater, kan du stole på disse knæbeskyttere til at beskytte dig under dine tricks og stunts.

Optimal pasform og komfort

REKD Rampe Knæbeskyttere er designet med fokus på komfort. De har en justerbar rem, der sikrer en perfekt pasform til dine knæ, så du kan bevæge dig frit og ubesværet. Den polstrede inderside giver ekstra komfort og reducerer risikoen for irritation eller ubehag, selv under længere træningssessioner.

Velegnet til forskellige aktiviteter

Disse knæbeskyttere er velegnede til en bred vifte af aktiviteter, herunder skateboard, rulleskøjteløb, BMX og mere. Uanset hvilken sportsgren du dyrker, kan du have tillid til, at REKD Rampe Knæbeskyttere vil beskytte dine knæ effektivt.

  • Holdbare materialer, der modstår stød og slag
  • Justerbar rem for optimal pasform
  • Polstret inderside for ekstra komfort
  • Velegnet til skateboard, rulleskøjteløb, BMX og mere

Med REKD Rampe Knæbeskyttere kan du træne og udføre dine tricks med tillid, velvidende at dine knæ er beskyttet. Køb dine knæbeskyttere i dag og tag din skate- eller rulleskøjteoplevelse til et nyt niveau!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.