Odlo Men’s Natural 100% Merino Warm Baselayer Pants – Sort-Medium

Brand

EAN

7613361356438

Forhandler

Original price was: 750 kr..Current price is: 525 kr..

Odlo Men’s Natural 100%% Merino Warm Baselayer Pants – Sort-Medium er det perfekte valg til udendørsaktiviteter. Disse bukser er lavet af 100%% merinould, der giver naturlig varmeisolering og åndbarhed. De tilpasser sig forskellige vejrforhold og er lugtresistente. Med en behagelig pasform og strækbarhed giver de fuld bevægelsesfrihed. Flade sømme forhindrer irritation mod huden. Køb dem i dag og oplev komfort, varme og funktionalitet i ét produkt.

Køb her

Varenummer (SKU): 11302000911089135 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Odlo Men’s Natural 100% Merino Warm Baselayer Pants – Sort-Medium

Hold dig varm og komfortabel med Odlo Men’s Natural 100% Merino Warm Baselayer Pants

Odlo Men’s Natural 100% Merino Warm Baselayer Pants er det perfekte valg til at holde dig varm og komfortabel under udendørsaktiviteter. Disse bukser er lavet af 100% merinould, som er kendt for sin naturlige varmeisolering og åndbarhed.

Med sin naturlige temperaturregulering holder disse baselayer bukser dig varm på kolde dage og kølige på varme dage. Merinoulden er også naturligt lugtresistent, hvilket gør det ideelt til langvarig brug uden ubehagelige lugte.

Odlo Men’s Natural 100% Merino Warm Baselayer Pants har en behagelig pasform og strækbarhed, der giver dig fuld bevægelsesfrihed under aktiviteter som vandreture, skiløb eller løb. De er også designet med flade sømme for at forhindre irritation og gnidning mod huden.

  • 100% merinould for naturlig varmeisolering og åndbarhed
  • Naturlig temperaturregulering tilpasser sig forskellige vejrforhold
  • Lugtresistent for langvarig friskhed
  • Behagelig pasform og strækbarhed for fuld bevægelsesfrihed
  • Flade sømme forhindrer irritation og gnidning mod huden

Odlo Men’s Natural 100% Merino Warm Baselayer Pants er det ideelle valg til udendørsentusiaster, der ønsker komfort, varme og funktionalitet i ét produkt. Køb dem i dag og oplev den ultimative baselayer til dine eventyr i naturen.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.