Odlo Baselayer BL 3/4 Bottom Syntetisk – Sort og grå-Large

Brand

EAN

7613361500800

Forhandler

Original price was: 599 kr..Current price is: 419 kr..

Hold dig varm og tør med Odlo Baselayer BL 3/4 Bottom Syntetisk – Sort og grå-Large. Disse 3/4-bukser er designet til komfort og funktionalitet og er fremstillet af holdbare og åndbare syntetiske materialer. De giver ekstra isolering og varme, og deres stilfulde sort og grå design passer til enhver træningstøj. Størrelsen er Large, og de er perfekte til udendørs aktiviteter som løb, vandreture eller cykling. Vælg Odlo Baselayer BL 3/4 Bottom Syntetisk for pålidelig og komfortabel baselayer, der hjælper dig med at præstere dit bedste.

Køb her

Varenummer (SKU): 11302000911088248 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Odlo Baselayer BL 3/4 Bottom Syntetisk – Sort og grå-Large

Hold dig varm og tør med Odlo Baselayer BL 3/4 Bottom Syntetisk

Odlo Baselayer BL 3/4 Bottom Syntetisk er det perfekte valg til at holde dig varm og tør under dine udendørs aktiviteter. Disse 3/4-bukser er designet med fokus på komfort og funktionalitet, så du kan præstere dit bedste.

  • Holdbar og åndbar: Fremstillet af syntetiske materialer, der sikrer holdbarhed og åndbarhed. Dette gør det muligt for sveden at blive transporteret væk fra kroppen, så du forbliver tør og komfortabel.
  • Isolering og varme: Denne baselayer er designet til at give ekstra isolering og varme, så du kan holde dig varm, selv i kolde vejrforhold.
  • 3/4-længde: Med sin 3/4-længde passer disse bukser perfekt til udendørs aktiviteter som løb, vandreture eller cykling.
  • Stilfuldt design: Sort og grå farvekombinationen giver et stilfuldt udseende, der passer til enhver træningstøj.
  • Størrelse: Denne variant er i størrelse Large, hvilket passer til de fleste voksne.

Med Odlo Baselayer BL 3/4 Bottom Syntetisk kan du være sikker på at få en pålidelig og komfortabel baselayer, der hjælper dig med at præstere dit bedste under dine udendørs aktiviteter. Glem alt om ubehag og fokusér på din træning med disse bukser.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.