Cykelundertrøje Sort – XS

Brand

EAN

5740011219705

Forhandler

399 kr.

Cykelundertrøje Sort – XS er en sort cykelundertrøje i størrelse XS, der passer til både mænd og kvinder. Den er lavet af strækbart og åndbart materiale, der sikrer optimal komfort under cykelture. Denne cykelundertrøje er ideel til både professionelle cyklister og motionister og er designet til at give den bedste ydeevne og komfort. Den tilpasser sig perfekt til kroppen og giver fuld bevægelsesfrihed. Den er også let at vedligeholde, da den kan vaskes i maskinen og tørrer hurtigt. Gør din cykeltur endnu mere behagelig og stilfuld med denne fantastiske cykelundertrøje.

Køb her

Varenummer (SKU): 11136801312558270 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Cykelundertrøje Sort – XS

Denne cykelundertrøje i sort er perfekt til dig, der elsker at cykle. Den er designet i størrelse XS og passer til både mænd og kvinder. Med sin strækbare og åndbare materiale sikrer den optimal komfort under dine cykelture.

Produktbeskrivelse:

  • Farve: Sort
  • Størrelse: XS
  • Køn: Unisex
  • Materiale: Strækbart og åndbart

Denne cykelundertrøje er lavet af høj kvalitet og er ideel til både professionelle cyklister og motionister. Den er designet til at give dig den bedste ydeevne og komfort under dine cykelture.

Med sin strækbare materiale tilpasser den sig perfekt til din krop og giver dig fuld bevægelsesfrihed. Samtidig sikrer dens åndbare egenskaber, at du forbliver tør og komfortabel, selv under intense træninger.

Denne cykelundertrøje er også let at vedligeholde. Den kan nemt vaskes i maskinen og tørrer hurtigt, så du altid har den klar til din næste cykeltur.

Uanset om du er en erfaren cyklist eller nybegynder, vil denne cykelundertrøje i sort – XS være et perfekt valg for dig. Gør din cykeltur endnu mere behagelig og stilfuld med denne fantastiske cykelundertrøje.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.