Assos Summer Headband – Hvid

Brand

EAN

2220000191241

Forhandler

169 kr.

Assos Summer Headband – Hvid: Hold hovedet køligt og tørt i sommervarmen. Let og åndbart materiale for optimal komfort. Effektiv svedabsorption forbedrer synlighed og fokus. Passer perfekt under cykelhjelmen uden at være generende. Stilfuldt hvidt design, der passer til enhver cykeltrøje. Velegnet til både mænd og kvinder og alle typer cykling.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203900126022003 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Assos Summer Headband – Hvid: Hold hovedet køligt og tørt i sommervarmen

Assos Summer Headband – Hvid er det perfekte tilbehør til cyklister, der ønsker at holde hovedet køligt og tørt under varme sommertræninger. Denne hovedbånd er designet med fokus på komfort og funktionalitet, og er ideel til at absorbere sved og forhindre, at den løber ned i øjnene.

Hold dig komfortabel og fokuseret

Dette hvide hovedbånd er lavet af let og åndbart materiale, der sikrer optimal komfort, selv under intense træningspas. Det er designet til at passe perfekt under cykelhjelmen og giver en behagelig pasform uden at være for stramt eller generende.

Effektiv svedabsorption

Assos Summer Headband er udstyret med avanceret svedabsorberende teknologi, der effektivt holder sveden væk fra dit ansigt og øjne. Dette hjælper med at forhindre irritation og forbedrer din synlighed og fokus på vejen foran dig.

Stilfuldt og alsidigt design

Med sit elegante hvide design passer dette hovedbånd perfekt til enhver cykeltrøje eller cykeludstyr. Det kan bruges af både mænd og kvinder og er velegnet til alle typer cykling, uanset om det er landevejscykling, mountainbiking eller cykelture i byen.

  • Hold hovedet køligt og tørt i sommervarmen
  • Let og åndbart materiale for optimal komfort
  • Effektiv svedabsorption forbedrer synlighed og fokus
  • Passer perfekt under cykelhjelmen uden at være generende
  • Stilfuldt hvidt design, der passer til enhver cykeltrøje
  • Velegnet til både mænd og kvinder og alle typer cykling

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.