Assos 1/3 NS Skin Layer P1 – Grey Series

Brand

EAN

7627776005799

Forhandler

589 kr.

Assos 1/3 NS Skin Layer P1 – Grey Series: Den perfekte baselayer til cyklister. Letvægtsmateriale transporterer sved væk fra kroppen og sikrer optimal pasform og bevægelsesfrihed. Opretholder ideel kropstemperatur under forskellige vejrforhold. Slidstærkt og antibakterielt materiale for langvarig komfort. En førsteklasses baselayer fra Assos, der kombinerer komfort, funktionalitet og stil. Perfekt til cyklister.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203900041727269 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Assos 1/3 NS Skin Layer P1 – Grey Series: Den perfekte baselayer til cyklister

Assos 1/3 NS Skin Layer P1 – Grey Series er en førsteklasses baselayer designet specielt til cyklister. Denne grå serie er en del af Assos’ innovative kollektion af cykeltøj, der kombinerer avanceret teknologi med komfort og stil.

Hold dig tør og komfortabel under dine cykelture

Denne baselayer er lavet af letvægtsmateriale, der effektivt transporterer sved væk fra kroppen og holder dig tør og komfortabel under dine cykelture. Den strækbare konstruktion sikrer en perfekt pasform og bevægelsesfrihed, så du kan fokusere på din præstation uden distraktioner.

Optimal temperaturregulering

Assos 1/3 NS Skin Layer P1 er designet til at opretholde den ideelle kropstemperatur under forskellige vejrforhold. Den innovative stofteknologi giver både varmeisolering og åndbarhed, så du kan forblive komfortabel, uanset om det er varmt eller koldt udenfor.

Langvarig komfort og holdbarhed

Denne baselayer er skabt til at holde. Den er fremstillet af slidstærkt materiale, der modstår slid og vask, så den kan holde til mange cykelture. Den er også antibakteriel og lugtresistent, hvilket sikrer, at du altid føler dig frisk og behagelig, selv under intense træninger.

  • Letvægtsmateriale transporterer sved væk fra kroppen
  • Strækbart design for optimal pasform og bevægelsesfrihed
  • Opretholder ideel kropstemperatur under forskellige vejrforhold
  • Slidstærkt og holdbart materiale
  • Antibakteriel og lugtresistent for langvarig friskhed

Med Assos 1/3 NS Skin Layer P1 – Grey Series kan du forbedre din cykeloplevelse med en baselayer, der kombinerer komfort, funktionalitet og stil. Gør dig klar til at præstere på dit bedste og nyd hver eneste cykeltur med denne førsteklasses baselayer fra Assos.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.