Mænds Basic Active-T – Rød XS Rød – 700

Forhandler

62 kr.

Køb den røde Mænds Basic Active-T i størrelse XS i dag og oplev komforten og stilfuldheden ved dette fantastiske produkt! Perfekt til enhver aktivitet, denne T-shirt er lavet af høj kvalitet og designet til maksimal komfort og bevægelsesfrihed. Ideel til både træning og afslappet brug, den røde Basic Active-T er lavet af åndbart materiale, der holder dig kølig og tør under fysisk aktivitet. Med dens stilfulde design kan den også bruges som en del af din daglige påklædning. Bestil nu og få en pålidelig og holdbar T-shirt, der bevarer sin form og farve selv efter gentagne vaske. Perfekt til baselayer.

Køb her

Varenummer (SKU): 10164800198825422 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Mænds Basic Active-T – Rød XS Rød – 700

Denne røde Basic Active-T til mænd er perfekt til enhver aktivitet. Den er lavet af høj kvalitet og er designet til at give maksimal komfort og bevægelsesfrihed. Med sin XS størrelse passer den perfekt til dig, der foretrækker en tætsiddende pasform.

Produktinformation:

  • Farve: Rød
  • Størrelse: XS
  • Model: Basic Active-T
  • Produktnummer: 700

Denne Basic Active-T er ideel til både træning og afslappet brug. Den er lavet af åndbart materiale, der holder dig kølig og tør under fysisk aktivitet. Med sin stilfulde røde farve og moderne design kan den også bruges som en del af din daglige påklædning.

Denne T-shirt er nem at pleje og kan maskinvaskes. Den bevarer sin form og farve selv efter gentagne vaske. Med dens holdbarhed og kvalitet er den et pålideligt valg til enhver mand.

Bestil din Mænds Basic Active-T i rød XS størrelse i dag og oplev komforten og stilfuldheden ved dette fantastiske produkt!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.