Craft – ADV Nordic Wool Pant Maend – Black S

Brand

EAN

7318573620963

Forhandler

800 kr.

Opgrader din udendørs garderobe med Craft – ADV Nordic Wool Pant til mænd i sort. Hold dig varm og komfortabel med avanceret nordisk uldblanding. Tidløst sort design med god pasform og bevægelsesfrihed. Åndbar og temperaturregulerende. Holdbar og slidstærk. Nem at vedligeholde. Størrelse: S. Bestil nu og oplev komfort og stil i ét.

Køb her

Varenummer (SKU): 10164800197643815 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Hold dig varm og stilfuld med Craft – ADV Nordic Wool Pant til mænd i sort

Denne Craft – ADV Nordic Wool Pant til mænd i sort er det perfekte valg til udendørsaktiviteter i koldt vejr. Med sin avancerede nordiske uldblanding holder bukserne dig varm og komfortabel hele dagen.

Design og funktion

Disse bukser er designet med fokus på både stil og funktionalitet. Den sorte farve giver et tidløst og klassisk udseende, der passer til enhver garderobe. De er skræddersyet til at give en god pasform og bevægelsesfrihed, så du kan udføre dine aktiviteter uden begrænsninger.

Den avancerede nordiske uldblanding sikrer, at du holdes varm, selv i de koldeste vejrforhold. Ulden er naturligt åndbar og temperaturregulerende, hvilket betyder, at den holder dig varm, når det er koldt, og kølig, når det er varmt. Dette gør bukserne ideelle til udendørsaktiviteter som vandreture, skiløb eller løb.

Holdbarhed og kvalitet

Craft er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed, og disse bukser er ingen undtagelse. De er fremstillet af slidstærkt materiale, der kan modstå slid og strabadser. Bukserne er også lette at vedligeholde og kan maskinvaskes, hvilket gør dem praktiske til daglig brug.

Størrelse og pasform

Disse bukser er i størrelse S og er designet til at passe til mænd. Vi anbefaler, at du tjekker vores størrelsesguide for at finde den perfekte pasform til dig.

  • Avanceret nordisk uldblanding
  • Hold dig varm og komfortabel
  • Tidløst sort design
  • God pasform og bevægelsesfrihed
  • Åndbar og temperaturregulerende
  • Holdbar og slidstærk
  • Nem at vedligeholde
  • Størrelse: S

Opgrader din udendørs garderobe med Craft – ADV Nordic Wool Pant til mænd i sort. Bestil nu og oplev komfort og stil i ét.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.