Assos UMA GT Spring Fall Jacket Dame – Lilla

Brand

EAN

2220000204095

Forhandler

Original price was: 1.479 kr..Current price is: 1.042 kr..

Assos UMA GT Spring Fall Jacket Dame – Lilla er en let og åndbar cykeljakke designet til forår og efterår. Denne jakke til kvinder tilbyder optimal pasform og bevægelsesfrihed, samtidig med at den er vind- og vandafvisende. Med sit stilfulde design og reflekterende detaljer er denne jakke både sikker og trendy. Perfekt til cykelture i alle vejrforhold.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203901100910679 Kategorier: ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Assos UMA GT Spring Fall Jacket Dame – Lilla

Assos UMA GT Spring Fall Jacket Dame – Lilla er en stilfuld og funktionel cykeljakke designet til forår og efterår. Denne jakke er specielt udviklet til kvinder og tilbyder en perfekt kombination af komfort, beskyttelse og stil.

Hold dig varm og tør

Denne Assos cykeljakke er lavet af lette og åndbare materialer, der holder dig varm og tør under dine cykelture. Den er designet til at modstå vind og let regn, så du kan fortsætte med at træne uden at blive afkølet eller våd.

Optimal pasform og bevægelsesfrihed

UMA GT Spring Fall Jacket Dame har en tætsiddende pasform, der følger din krops bevægelser og giver dig fuld bevægelsesfrihed. Den er designet til at være behagelig og ikke begrænse din præstation på cyklen.

Stilfuldt design og synlighed

Den lilla farve og det elegante design gør denne jakke til et stilfuldt valg. Samtidig er den udstyret med reflekterende detaljer, der øger din synlighed og sikkerhed i trafikken.

  • Let og åndbar
  • Vind- og vandafvisende
  • Tætsiddende pasform
  • Behagelig og fleksibel
  • Stilfuldt design med reflekterende detaljer

Med Assos UMA GT Spring Fall Jacket Dame – Lilla kan du nyde dine cykelture i forår og efterår med stil, komfort og beskyttelse. Gør dig klar til at erobre vejen med denne fantastiske cykeljakke.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.