Assos GTO Spring Fall LS DermaSensor – Sort

Brand

EAN

2220000231220

Forhandler

Original price was: 1.639 kr..Current price is: 1.147 kr..

Assos GTO Spring Fall LS DermaSensor – Sort er en sort langærmet cykeltrøje designet til forår og efterår. Den har avanceret DermaSensor-teknologi, en holdbar og letvægtskonstruktion, optimal pasform og bevægelsesfrihed samt et stilfuldt design med praktiske funktioner. Perfekt til cyklister, der ønsker komfort og beskyttelse i skiftende vejrforhold. Kategorier: Baselayer.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203900461464107 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Assos GTO Spring Fall LS DermaSensor – Sort

Assos GTO Spring Fall LS DermaSensor er en sort langærmet cykeltrøje designet til at give optimal komfort og beskyttelse i foråret og efteråret. Den er perfekt til cyklister, der ønsker at opretholde deres træning og præstationer i skiftende vejrforhold.

Avanceret DermaSensor-teknologi

Denne cykeltrøje er udstyret med Assos’ innovative DermaSensor-teknologi, der sikrer enestående fugttransport og temperaturregulering. Trøjen tilpasser sig automatisk din krops temperatur og svedproduktion, så du altid føler dig tør og komfortabel under din cykeltur.

Holdbar og letvægtskonstruktion

Assos GTO Spring Fall LS DermaSensor er lavet af høj kvalitet og slidstærkt materiale, der sikrer langvarig holdbarhed. Samtidig er trøjen letvægtig og fleksibel, hvilket giver dig fuld bevægelsesfrihed og komfort under din cykeltur.

Optimal pasform og bevægelsesfrihed

Med sin ergonomiske pasform og stretchy materiale tilbyder denne cykeltrøje en perfekt balance mellem kompression og bevægelsesfrihed. Den sidder tæt til kroppen uden at begrænse din bevægelse, hvilket giver dig mulighed for at præstere dit bedste på cyklen.

Stilfuldt design og praktiske funktioner

Assos GTO Spring Fall LS DermaSensor har et stilfuldt sort design, der passer til enhver cykelentusiasts smag. Trøjen har også praktiske funktioner som en lynlås foran, der giver mulighed for nem ventilation, samt tre baglommer til opbevaring af dine nødvendigheder under cykelturen.

  • Perfekt til forår og efterår
  • Avanceret DermaSensor-teknologi for optimal fugttransport og temperaturregulering
  • Holdbar og letvægtskonstruktion
  • Ergonomisk pasform og bevægelsesfrihed
  • Stilfuldt design med praktiske funktioner

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.