Craft – CORE Dry Active Comfort Pant Kvinder – Black XS

Brand

EAN

7318573584838

Forhandler

300 kr.

Craft – CORE Dry Active Comfort Pant Kvinder – Black XS er den perfekte løsning til kvinder, der ønsker at forblive tørre og komfortable under deres træning. Denne buks er designet med Craft’s innovative Dry-teknologi, der effektivt transporterer sved væk fra kroppen og holder dig tør og komfortabel under selv de mest intense træningsøvelser. Den er lavet af let og strækbart materiale, der giver dig en optimal pasform og mulighed for at bevæge dig frit. Med sit stilfulde sorte design kan den nemt matches med andre træningstoppe og tilbehør. Denne holdbare buks vil holde til mange træningssessioner. Kategorier: Baselayer.

Køb her

Varenummer (SKU): 10164800197645040 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Hold dig tør og komfortabel med Craft – CORE Dry Active Comfort Pant Kvinder – Black XS

Denne Craft – CORE Dry Active Comfort Pant er den perfekte løsning til kvinder, der ønsker at forblive tørre og komfortable under deres træning. Med sin sorte farve og størrelse XS passer denne buks perfekt til dig.

Hold dig tør og komfortabel

Denne buks er designet med Craft’s innovative Dry-teknologi, der effektivt transporterer sved væk fra kroppen og holder dig tør og komfortabel under selv de mest intense træningsøvelser. Du kan nu fokusere fuldt ud på din træning uden at bekymre dig om ubehagelig fugtighed.

Optimal pasform og bevægelsesfrihed

Denne buks er skabt med fokus på komfort og bevægelsesfrihed. Den er lavet af let og strækbart materiale, der giver dig en optimal pasform og mulighed for at bevæge dig frit. Uanset om du dyrker yoga, løber eller træner i fitnesscentret, vil denne buks følge dine bevægelser uden at begrænse dig.

Stilfuldt design og holdbarhed

Med sit elegante sorte design er denne buks ikke kun funktionel, men også stilfuld. Den kan nemt matches med andre træningstoppe og tilbehør. Craft er kendt for deres høje kvalitet, og denne buks er ingen undtagelse. Den er holdbar og vil holde til mange træningssessioner fremover.

  • Hold dig tør og komfortabel under træning
  • Innovativ Dry-teknologi transporterer sved væk fra kroppen
  • Let og strækbart materiale for optimal pasform og bevægelsesfrihed
  • Stilfuldt sort design, der kan matches med andre træningstoppe og tilbehør
  • Holdbar buks, der vil holde til mange træningssessioner

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.