Endura SingleTrack Lite Short – Saffron

Brand

EAN

5056286920049

Forhandler

719 kr.

Endura SingleTrack Lite Short – Saffron er letvægts mountainbike shorts designet til ultimativ komfort og bevægelsesfrihed. Disse shorts er lavet af slidstærkt nylon og har en elastisk talje og justerbare velcrolukninger for en behagelig pasform. De har også praktiske lommer til opbevaring af nøgler og småting samt reflekterende detaljer for øget synlighed. Perfekt valg til seriøse mountainbikere, der ønsker komfort, funktionalitet og holdbarhed. Kategori: Cykelbukser.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203900901244676 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Endura SingleTrack Lite Short – Saffron

Letvægts mountainbike shorts til ultimativ komfort og bevægelsesfrihed

Endura SingleTrack Lite Short – Saffron er det perfekte valg til seriøse mountainbikere, der ønsker komfort og bevægelsesfrihed under deres cykelture. Disse shorts er designet med fokus på funktionalitet og holdbarhed, så du kan nyde din cykeltur uden at blive begrænset af dit tøj.

Med deres lette og åndbare materiale er disse shorts ideelle til varme sommerdage på sporet. De er fremstillet af slidstærkt nylon, der modstår rifter og skrammer, samtidig med at de giver god bevægelsesfrihed. Den elastiske talje sikrer en behagelig pasform, mens justerbare velcrolukninger giver mulighed for individuel tilpasning.

Endura SingleTrack Lite Short – Saffron er udstyret med flere praktiske lommer, hvor du kan opbevare dine nøgler, telefon eller energibarer sikkert under din cykeltur. Shortsene har også reflekterende detaljer, der øger din synlighed i svagt lys eller i mørke forhold.

  • Letvægts og åndbart materiale
  • Slidstærkt nylon for øget holdbarhed
  • Elastisk talje og justerbare velcrolukninger for en behagelig pasform
  • Praktiske lommer til opbevaring af nøgler og småting
  • Reflekterende detaljer for øget synlighed

Med Endura SingleTrack Lite Short – Saffron kan du fokusere på din cykeltur uden at bekymre dig om dit tøj. Disse shorts er designet til at imødekomme behovene hos seriøse mountainbikere, der ønsker komfort, funktionalitet og holdbarhed. Gør dig klar til at erobre sporet med stil og selvtillid!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.