Endura Strike Glove – HiVizYellow

Brand

EAN

5055939987989

Forhandler

Original price was: 469 kr..Current price is: 328 kr..

Endura Strike Glove – HiVizYellow er den perfekte løsning til cyklister, der ønsker maksimal synlighed og beskyttelse. Disse handsker er designet med fokus på funktionalitet og sikkerhed og er ideelle til både daglig pendling og længere ture. Med deres iøjnefaldende HiVizYellow-farve øger de din synlighed på vejen, hvilket er vigtigt i dårlige lysforhold eller trafikerede områder. Handskerne er også lette og komfortable med polstrede håndflader, åndbare og svedtransporterende egenskaber samt forstærkede sømme og slidstærke materialer for holdbarhed. Vælg Endura Strike Glove – HiVizYellow for en pålidelig følgesvend på dine cykelture.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203901604024807 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Endura Strike Glove – HiVizYellow

Endura Strike Glove i HiVizYellow er den perfekte løsning til cyklister, der ønsker maksimal synlighed og beskyttelse under deres kørsel. Disse handsker er designet med fokus på både funktionalitet og sikkerhed, og de er ideelle til både daglig pendling og længere ture.

Fremragende synlighed og sikkerhed

Med deres iøjnefaldende HiVizYellow-farve er disse handsker nemme at få øje på, hvilket øger din synlighed på vejen. Dette er især vigtigt i dårlige lysforhold eller i trafikerede områder. Du kan være sikker på, at andre trafikanter vil bemærke dig, hvilket øger din sikkerhed under kørslen.

Optimal komfort og beskyttelse

Endura Strike Glove er lavet af letvægtsmaterialer, der giver en behagelig pasform og bevægelsesfrihed. Deres polstrede håndflader absorberer stød og vibrationer, hvilket reducerer træthed og øger komforten under længere ture. Handskerne er også åndbare og svedtransporterende, så dine hænder forbliver tørre og komfortable.

Holdbare og slidstærke

Disse handsker er konstrueret til at modstå slid og holde i lang tid. De er udstyret med forstærkede sømme og slidstærke materialer, der sikrer deres holdbarhed og langvarige ydeevne. Du kan stole på, at Endura Strike Glove vil være din pålidelige følgesvend på mange cykelture fremover.

  • HiVizYellow-farve for øget synlighed
  • Letvægtsmaterialer for optimal komfort
  • Polstrede håndflader for stødabsorbering
  • Åndbare og svedtransporterende egenskaber
  • Forstærkede sømme og slidstærke materialer for holdbarhed

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.