Sportful Lobster Gloves – Sort

Brand

EAN

8050949721551

Forhandler

Original price was: 449 kr..Current price is: 382 kr..

Sportful Lobster Gloves – Sort: Hold dine hænder varme og beskyttede under kolde cykelture med Sportful Lobster Gloves i sort. Disse holdbare og vindtætte handsker er designet med tre fingre for bedre greb og kontrol. Velegnet til cykling i koldt vejr, de er lavet af blødt og åndbart materiale for øget komfort. Med justérbar velcrolukning ved håndleddet og reflekterende detaljer for øget synlighed, er disse handsker perfekte til vintercykling. Bestil dine Sportful Lobster Gloves i sort i dag og oplev en forbedret cykeloplevelse!

Køb her

Varenummer (SKU): 6203900726088290 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Sportful Lobster Gloves – Sort

Hold dine hænder varme og beskyttede under kolde cykelture med Sportful Lobster Gloves i sort. Disse handsker er designet til at give optimal komfort og kontrol, samtidig med at de beskytter dine hænder mod vind og vejr.

Produktbeskrivelse:

  • Holdbare og vindtætte handsker i sort
  • Designet med tre fingre for bedre greb og kontrol
  • Velegnet til cykling i koldt vejr
  • Blødt og åndbart materiale for øget komfort
  • Justérbar velcrolukning ved håndleddet for en sikker pasform
  • Reflekterende detaljer for øget synlighed i dårlige lysforhold

Med Sportful Lobster Gloves kan du nyde dine cykelture uden at bekymre dig om kolde hænder. Disse handsker er perfekte til vintercykling og giver dig den nødvendige beskyttelse og komfort. Bestil dine Sportful Lobster Gloves i sort i dag og oplev en forbedret cykeloplevelse!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.