Finger Cykel Handsker Unik Sky 184 Blå – Small

Brand

EAN

8591851465626

Forhandler

179 kr.

Finger Cykel Handsker Unik Sky 184 Blå – Small er perfekte til at holde dine hænder beskyttet og komfortable under cykelturen. Disse handsker er designet med bløde og åndbare materialer, der holder dine hænder tørre og komfortable, selv under intense træninger. Den unikke blå farve tilføjer et stilfuldt touch til din cykelgarderobe. Med en perfekt pasform og justerbarhed glider handskerne ikke af under kørslen. De er også udstyret med en skridsikker håndflade, der forbedrer grebet om styret og polstring, der absorberer stød og reducerer belastningen på dine hænder. Bestil Finger Cykel Handsker Unik Sky 184 Blå – Small i dag og oplev den ultimative cykeloplevelse!

Køb her

Varenummer (SKU): 11136800789593584 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Finger Cykel Handsker Unik Sky 184 Blå – Small

Hold dine hænder beskyttet og komfortable under cykelturen

Med vores Finger Cykel Handsker Unik Sky 184 Blå – Small kan du nyde en behagelig og sikker cykeltur. Disse handsker er designet til at give dig den bedste beskyttelse og komfort, uanset om du er en erfaren cyklist eller nybegynder.

De bløde og åndbare materialer sikrer, at dine hænder forbliver tørre og komfortable, selv under intense træninger. Den unikke blå farve tilføjer et stilfuldt touch til din cykelgarderobe.

Perfekt pasform og justerbarhed

Med vores Finger Cykel Handsker Unik Sky 184 Blå – Small får du en perfekt pasform, der sikrer, at handskerne ikke glider af under kørslen. De er også justerbare, så du kan tilpasse dem efter dine præferencer og håndstørrelse.

Forbedret greb og stødabsorption

Disse handsker er udstyret med en skridsikker håndflade, der giver dig et forbedret greb om styret. Dette hjælper med at forhindre utilsigtet glidning og øger din kontrol over cyklen. Derudover er handskerne polstret for at absorbere stød og reducere belastningen på dine hænder under kørslen.

  • Bløde og åndbare materialer holder dine hænder tørre og komfortable
  • Unik blå farve tilføjer stil til din cykelgarderobe
  • Perfekt pasform og justerbarhed for optimal komfort
  • Skridsikker håndflade forbedrer grebet om styret
  • Polstring absorberer stød og reducerer belastningen på dine hænder

Med vores Finger Cykel Handsker Unik Sky 184 Blå – Small kan du nyde en behagelig og sikker cykeltur uden at gå på kompromis med stil eller komfort. Bestil dine handsker i dag og oplev den ultimative cykeloplevelse!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.