Assos UMA GT Winter Jacket EVO – Grå

Brand

EAN

2220000229593

Forhandler

Original price was: 2.029 kr..Current price is: 1.420 kr..

Assos UMA GT Winter Jacket EVO – Grå er det perfekte valg til vintercykling. Den avancerede isoleringsteknologi holder dig varm og komfortabel, mens den vindtætte og vandafvisende yderbeklædning beskytter dig mod elementerne. Jakken er åndbar og sikrer optimal ventilation under intens træning. Den skræddersyede pasform og reflekterende detaljer øger både komfort og sikkerhed. Denne jakke er ideel til seriøse cyklister, der ønsker stil, komfort og beskyttelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203901208413272 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Assos UMA GT Winter Jacket EVO – Grå

Hold dig varm og stilfuld med Assos UMA GT Winter Jacket EVO – Grå

Assos UMA GT Winter Jacket EVO – Grå er det perfekte valg til vintercykling. Med sin avancerede teknologi og stilfulde design holder dette jakke dig varm og beskyttet under kolde vejrforhold.

  • Avanceret isolering: Jakken er udstyret med avanceret isoleringsteknologi, der holder dig varm og komfortabel, selv i de koldeste temperaturer.
  • Vindtæt og vandafvisende: Den vindtætte og vandafvisende yderbeklædning beskytter dig mod elementerne og holder dig tør under dine cykelture.
  • Åndbarhed: Assos UMA GT Winter Jacket EVO – Grå er designet med åndbare materialer, der sikrer optimal ventilation og forhindrer overophedning under intens træning.
  • Optimal pasform: Jakken er skræddersyet til at give en perfekt pasform og bevægelsesfrihed, så du kan cykle med komfort og lethed.
  • Reflekterende detaljer: De reflekterende detaljer på jakken øger din synlighed og sikkerhed, når du cykler i mørke eller dårlige lysforhold.

Assos UMA GT Winter Jacket EVO – Grå er det ideelle valg til seriøse cyklister, der ønsker at holde sig varme og beskyttede uden at gå på kompromis med stil og komfort. Gør dig klar til vintercykling med denne fantastiske jakke!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.