Assos UMA GT Winter Jacket EVO Dame – Rød

Brand

Forhandler

Original price was: 2.029 kr..Current price is: 1.420 kr..

Assos UMA GT Winter Jacket EVO Dame – Rød er en stilfuld og funktionel vinterjakke til kvinder. Den er designet til at holde dig varm og tør under kolde cykelture. Jakken er vindtæt, vandafvisende og åndbar, og den giver optimal komfort og bevægelsesfrihed. Med praktiske funktioner som baglommer, reflekterende detaljer og justerbar lynlås er denne jakke ideel til cyklister. Kategorier: Cykeljakker.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203901208337042 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Assos UMA GT Winter Jacket EVO Dame – Rød

Det Assos UMA GT Winter Jacket EVO Dame er den perfekte løsning til at holde dig varm og beskyttet under kolde vintercykelture. Med sin røde farve og elegante design er denne jakke både stilfuld og funktionel.

Hold dig varm og tør

Dette vinterjakke er designet til at modstå selv de mest barske vejrforhold. Den er lavet af avancerede materialer, der er vindtætte, vandafvisende og åndbare. Du kan være sikker på, at du forbliver varm og tør, uanset om det regner, sner eller blæser.

Optimal komfort og bevægelsesfrihed

Assos UMA GT Winter Jacket EVO Dame er skabt med fokus på komfort og bevægelsesfrihed. Den er let og fleksibel, hvilket giver dig mulighed for at bevæge dig frit på cyklen. Jakken er også ergonomisk designet, så den passer perfekt til din krop og giver dig en behagelig pasform.

Praktiske funktioner

  • 3 baglommer til opbevaring af dine nødvendigheder
  • Reflekterende detaljer for øget synlighed og sikkerhed
  • Justerbar lynlås for at tilpasse ventilationen efter behov
  • Blød og varm krave for ekstra beskyttelse mod kulden

Med Assos UMA GT Winter Jacket EVO Dame – Rød får du en pålidelig og stilfuld vinterjakke, der er skabt til at imødekomme dine behov som cyklist. Uanset om du er en erfaren rytter eller nybegynder, vil denne jakke give dig den nødvendige komfort og beskyttelse under dine vintercykelture.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.