GripGrab Letvægts Summer Cycling Cap – Sort

Brand

EAN

5708486018025

Forhandler

Original price was: 179 kr..Current price is: 125 kr..

GripGrab Letvægts Summer Cycling Cap – Sort er den perfekte løsning til at holde dit hoved køligt og beskyttet under sommercykling. Denne letvægts cykelkasket er designet med fokus på komfort og funktionalitet, og er velegnet til enhver cyklist. Den er fremstillet af åndbart materiale, der transporterer sved væk fra hovedet og holder dig tør og komfortabel. Med en justérbar pasform og solbeskyttelse er denne cykelkasket ideel til landevejscykling, mountainbiking og pendling. Opgrader din sommercykling med GripGrab Letvægts Summer Cycling Cap – Sort og oplev forbedret komfort og beskyttelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203901564080419 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

GripGrab Letvægts Summer Cycling Cap – Sort

Hold hovedet køligt og beskyttet under sommercykling

GripGrab Letvægts Summer Cycling Cap – Sort er den perfekte løsning til at holde dit hoved køligt og beskyttet under sommercykling. Denne letvægts cykelkasket er designet med fokus på komfort og funktionalitet, så du kan nyde dine cykelture uden at bekymre dig om solens stråler eller sved.

Åndbar og svedtransporterende

Denne sommercykelkasket er fremstillet af åndbart materiale, der effektivt transporterer sved væk fra hovedet og holder dig tør og komfortabel. Det hjælper med at forhindre overophedning og sikrer, at du kan opretholde en optimal temperatur under din cykeltur.

Justérbar pasform og solbeskyttelse

GripGrab Letvægts Summer Cycling Cap – Sort har en justérbar pasform, der sikrer, at den passer perfekt til dit hoved. Den er også udstyret med en skygge, der beskytter dine øjne mod solens skarpe stråler, så du kan opretholde god synlighed og fokus på vejen.

Allround cykelkasket til enhver cyklist

Denne letvægts cykelkasket er velegnet til enhver cyklist, uanset om du er en erfaren rytter eller nybegynder. Den kan bruges til både landevejscykling, mountainbiking og pendling. GripGrab Letvægts Summer Cycling Cap – Sort er et must-have tilbehør til sommercykling.

  • Åndbart materiale holder dig tør og komfortabel
  • Justerbar pasform for optimal komfort
  • Solbeskyttelse for bedre synlighed
  • Velegnet til alle typer cyklister

Opgrader din sommercykling med GripGrab Letvægts Summer Cycling Cap – Sort og oplev en forbedret komfort og beskyttelse under dine cykelture.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.