GripGrab Letvægts Summer Cycling Cap – Olive Green

Brand

EAN

5708486027935

Forhandler

199 kr.

GripGrab Letvægts Summer Cycling Cap – Olive Green er en letvægts sommercykelkasket, der giver optimal komfort og beskyttelse mod solens skadelige stråler. Den er lavet af høj kvalitet materiale og har en justerbar rem for perfekt pasform. Med sin åndbare konstruktion holder den hovedet køligt under cykelture i sommerens varme. Tilføj stil og funktionalitet til dine cykelture med denne Olive Green kasket. Perfekt til både motionister og professionelle cyklister.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203901566596009 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

GripGrab Letvægts Summer Cycling Cap – Olive Green

Letvægts sommercykelkasket til optimal komfort og beskyttelse

GripGrab Letvægts Summer Cycling Cap i Olive Green er den perfekte kasket til cyklister, der ønsker optimal komfort og beskyttelse under sommerens varme solstråler. Denne letvægtskasket er designet med fokus på funktionalitet og stil, og den er ideel til både motionister og professionelle cyklister.

Med sin lette og åndbare konstruktion er denne sommercykelkasket ideel til at holde hovedet køligt og beskytte mod solens skadelige stråler. Den er lavet af høj kvalitet materiale, der sikrer en behagelig pasform og god svedtransport, så du kan opretholde optimal komfort under dine cykelture.

Denne GripGrab Letvægts Summer Cycling Cap er designet med en justerbar rem bagpå, så du kan tilpasse den til din hovedstørrelse og få den perfekte pasform. Den er også udstyret med en blød skygge, der beskytter dine øjne mod solen og giver dig bedre synlighed på vejen.

  • Letvægts og åndbar konstruktion
  • Beskytter mod solens skadelige stråler
  • Høj kvalitet materiale for optimal komfort
  • Justerbar rem for perfekt pasform
  • Blød skygge for bedre synlighed

Uanset om du er en erfaren cyklist eller nybegynder, vil GripGrab Letvægts Summer Cycling Cap være din pålidelige følgesvend på landevejen. Køb den i Olive Green og tilføj stil og funktionalitet til dine cykelture i sommerens varme.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.